x

Udar dobre energije na Adi Ciganliji

Udar dobre energije na Adi Ciganliji
U subotu 24. decembra na Adi ciganliji u restoranu Shine okupilo se više desetina rekreativaca i zaljubljenika u trčanje radi zajedničkog treninga u sklopu priprema za 30. Beogradski maraton.

Trening je organizovao TRK Beogradski maraton u saradnji sa Visokom zdravstvenom školom iz Beograda i partnerima Beogradskog maratona Krojterhofom i Frutabelom. U uvodnom teorijskom delu, prof. dr Goran Rađen, medicinski direktor Beogradskog maratona izneo je korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, ishrani i opremi za trčanje u zimskim uslovima. 

Nakon toga je usledio praktičan deo treninga, a učesnici su podeljeni u tri trenažne grupe u odnosu na to da li žele da se pripreme za Trku zadovoljstva na 5km, polumaraton ili maraton na 30. Beogradskom maratonu. Ovim delom treninga je rukovodio prof. dr Branko Bošković sa svojim kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole. Po završenom treningu zainteresovanim učesnicima je pružena mogućnost masaže koju su vršili studenti završne godine Visoke sportske i zdravstvene škole koristeći vrhunske proizvode kompanije Krojterhof.

30. Beogradski maraton biće održan 22.04.2017.

Datum: 24.12.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...