Risić osvojio belu majicu

Božo Ristić biciklista beogradskog Progresiva, osvojio je belu majicu za najboljeg takmičara u planinskom biciklizmu u "Dunavskom kupu" najvećem takmičenju rekreativaca, amtera i mastersa u regionu.

Ristiću je za prvu poziciju u ukupnom plasmanu sa 135 bodova bilo dovoljno treće mesto u poslednjoj trci u planinskom biciklizmu na Stražilovu (08.09.2013.) na stazi od 18 km (četiri kruga po 4,5 km). Pobedio je  David Tikvarević (Progresiv) ispred Stevana Petka (Jednota, Šid) i Ristića.

Trka je bodovana i za Prvenstvo Vojvodine u planinskom biciklizmu i titule su osvojili, poletarci do13 godina: Ognjen Đurašinović (Jednota), mlađi kadeti: Aleksa Milošević (Ciklomanija-Zrenjanin), kadeti: Aleksandar Mijatović (BK Novi Sad), amateri: Đorđe Palkovljević (Jednota), mastersi A i B: Aleksandar Mirković (Fanatik, N. Sad), mastersi C i D:  Radoje Mimović (Fanatik), juniori:  Aleksandar Roman (Jednota), žene: Milica Rakić (BK Novi Sad), seniori: Oliver Štrbac (Fanatik).

Dve trke "Dunavskog kupa" voziće se narednog vikenda u Hrvatskoj, u subotu 14.septembra na pisti aerodroma Čepin u Osijeku, a u nedelju 15.septembra u Vukovaru.
Datum: 10.09.2013. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...