x

KSO Smeč na turniru sedeće odbojke Banja Luka Open 2012

KSO Smeč na turniru sedeće odbojke Banja Luka Open 2012
Odbojkaški klub invalida " Banja Luka" iz Banja Luke organizuje XI međunarodni turnir sedeće odbojke " Banja Luka Open 2012". Turnir se održava 08. Decembra 2012. godine u Univerzitetskoj dvorani u Banja Luci.

Na turniru osim domaćina i našeg kluba (klub sedeće odbojke "SMEČ" iz Beograda) učestvuju: OKI "DOBOJ" iz Doboja, OKI "DERVENTA" iz Dervente, OKI "MARSONIJA" iz Slavonskog Broda, OKI "ZAVIDOVICI" iz Zavidovica, OKI "HRABRI" iz Zagreba i OKI "FENIKS" iz Kikinde.

Ekipe su podeljene u dve grupe. Utakmice u grupama se igraju na dva dobijena seta, a utakmice za prvo i treće mesto se igraju na tri dobijena seta. Dodela pehara i priznanja vršiće se u restoranu motela "GOLDEN CARD", gde je obezbeđen i zajednički ručak.

Zahvaljujemo se Vladi Republike Srbije - Ministarstvo omladine i sporta, Gradskoj opštini Voždovac, JP TE "KOSOVO" i NVO "PODRŠKA. PRAVA. PRISTUP. - SRBIJA" koji su doprineli u značajnoj meri realizaciji naših projekta obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje. Ujedno se zahvaljujemo internet portalu "SAVREMENI SPORT.COM" koji je propratio i objavio sve naše aktivnosti i na taj način doprineo promociji sedeće odbojke kao sporta osoba sa invaliditetom.


Program turnira:
09:00 - KSO "FENIKS" - OKI "DERVENTA "; KSO "SMEČ" - OKI "DOBOJ"
10:00 - SDI "HRABRI" - OKI " B.LUKA"; IOK"ZAVIDOVIĆI"- OKI "MARSONIJA"
10:45 - Zvanično otvaranje turnira
11:00 - OKI "B.LUKA" - KSO "FENIKS"; OKI "MARSONIJA" - KSO "SMEČ"
12:00 - OKI "DERVENTA"- SDI "HRABRI"; OKI "DOBOJ" - IOK "ZAVIDOVIĆI"
13:00 - OKI "B.LUKA" - OKI "DERVENTA"; OKI "DOBOJ" - OKI "MARSONIJA"
14:00 - SDI "HRABRI" - KSO "FENIKS"; KSO "SMEČ" - IOK "ZAVIDOVIĆI"
15:00 - Utakmica za 1. mesto; Utakmica za 3. mesto
Datum: 04.12.2012. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...