KSO Smeč na turniru sedeće odbojke Banja Luka Open 2012

Odbojkaški klub invalida " Banja Luka" iz Banja Luke organizuje XI međunarodni turnir sedeće odbojke " Banja Luka Open 2012". Turnir se održava 08. Decembra 2012. godine u Univerzitetskoj dvorani u Banja Luci.

Na turniru osim domaćina i našeg kluba (klub sedeće odbojke "SMEČ" iz Beograda) učestvuju: OKI "DOBOJ" iz Doboja, OKI "DERVENTA" iz Dervente, OKI "MARSONIJA" iz Slavonskog Broda, OKI "ZAVIDOVICI" iz Zavidovica, OKI "HRABRI" iz Zagreba i OKI "FENIKS" iz Kikinde.

Ekipe su podeljene u dve grupe. Utakmice u grupama se igraju na dva dobijena seta, a utakmice za prvo i treće mesto se igraju na tri dobijena seta. Dodela pehara i priznanja vršiće se u restoranu motela "GOLDEN CARD", gde je obezbeđen i zajednički ručak.

Zahvaljujemo se Vladi Republike Srbije - Ministarstvo omladine i sporta, Gradskoj opštini Voždovac, JP TE "KOSOVO" i NVO "PODRŠKA. PRAVA. PRISTUP. - SRBIJA" koji su doprineli u značajnoj meri realizaciji naših projekta obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje. Ujedno se zahvaljujemo internet portalu "SAVREMENI SPORT.COM" koji je propratio i objavio sve naše aktivnosti i na taj način doprineo promociji sedeće odbojke kao sporta osoba sa invaliditetom.


Program turnira:
09:00 - KSO "FENIKS" - OKI "DERVENTA "; KSO "SMEČ" - OKI "DOBOJ"
10:00 - SDI "HRABRI" - OKI " B.LUKA"; IOK"ZAVIDOVIĆI"- OKI "MARSONIJA"
10:45 - Zvanično otvaranje turnira
11:00 - OKI "B.LUKA" - KSO "FENIKS"; OKI "MARSONIJA" - KSO "SMEČ"
12:00 - OKI "DERVENTA"- SDI "HRABRI"; OKI "DOBOJ" - IOK "ZAVIDOVIĆI"
13:00 - OKI "B.LUKA" - OKI "DERVENTA"; OKI "DOBOJ" - OKI "MARSONIJA"
14:00 - SDI "HRABRI" - KSO "FENIKS"; KSO "SMEČ" - IOK "ZAVIDOVIĆI"
15:00 - Utakmica za 1. mesto; Utakmica za 3. mesto
Datum: 04.12.2012. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...