Održan peti B turnir - BGD 2012

U organizaciji Badminton kluba Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, uz podršku Badminton saveza Beograda, Badminton saveza Srbije i kompanija YONEX i Tin šped iz Beograda, u subotu 24. novembra u sportskim salama Tehničke škole u Železniku održan je 'PETI B TURNIR - BGD 2012'.

Na zvaničnom takmičenju, koje se nalazi u kalendaru Badminton saveza Srbije i boduje se za nacionalne B rang liste, učešće su uzeli predstavnici sedam badminton centara: BK 'Beograd' i 'Clear' iz Beograda, BK 'Ekstaza' iz Latkovića, BK 'Pančevo' i BK 'Dinamo' iz Pančeva, BK 'Ravens - KG' iz Kragujevca i 'Žarko Zrenjanin' iz Zrenjanina. Takmičenje je održano u konkurencijama muškaraca i žena pojedinačno.

Na izuzetno dobro organizovanom 'PETOM B TURNIRU - BGD 2012', zlatnim medaljama su se okitili Mirjana Vasić iz Badminton kluba 'Ravens - KG' iz Kragujevca i Ivan Kovačević iz Badminton kluba 'Pančevo'. Srebrne medalje su pripale Milici Uskoković iz Badminton kluba 'Pančevo' dok je vicešampionsku titulu u Zrenjanin odneo Darko Carić. Treće mesto je pripalo Sofiji Karanović iz BK 'Pančevo' i Mariji Bulatović iz BK 'Clear' iz Beograda. Kod muškaraca su se bronzanim odličjima okitili Predrag Filipović iz BK 'Beograd' i Goran Jelesijević iz BK 'Dinamo' iz Pančeva.

Nacionalna takmičarska sezona nastavlja se narednog vikenda održavanjem tradicionalnog 'Otvorenog juniorskog prvenstva Kruševca 2012' na kome će se takmičiti najbolji juniori u kategorijama do 11, 13, 15 i 17 godina.
Datum: 27.11.2012. Autor: Predrag Vuković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...