Lasta prevozi
Predstavnici saobraćajnog preduzeća "Lasta" potpisali su ugovor o donatorstvu sa ženskim rukometnim klubom "Knjaz Miloš" iz Aranđelovca . SP "Lasta" će do kraja takmičarske sezone 2012/2013 prevoziti popularne "Knjeginje" na prvenstvene i Kup utakmice.

"Ovaj vid saradnje ne iznenađuje, obzirom da je SP "Lasta" bila zvanični prevoznik Evropskog prvenstva u rukometu za žene, a prošle godine i EP za muškarce, te saradnja predstavlja nastavak pružanja podrške rukometu. Kao društveno odgovorna kompanija "Lasta" je nebrojano puta pomogla srpskom sportu i sportistima, a to je pokazala i sada. Rukometašice "Knjaza Miloša" će na sve utakmice koje budu igrale stizati "Lastinim" autobusima brzo i sigurno", izjavila je Ana Petrović, PR menadžer SP "Lasta".

Ženski rukometni klub iz Aranđelovca ove godine proslavlja 45 godina od osnivanja i kako tada, tako i danas nastavlja da niže uspehe na utakmicama koje igra.

"Svi znamo da je "Lasta" veliki prijatelj sporta. Drago nam je što će nas upravo njihovi autobusi prevoziti na sve utakmice, i što je upravo "Lasta" ime koje će stajati iza uspeha rukometašica iz Aranđelovca", rekao je Bojan Nikitović u ime ŽRK "Knjaz Miloš".
Saobraćajno preduzeće "Lasta", kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, prošle godine proslavilo je 66 godina od svog osnivanja i uspešnog poslovanja. Jedan od "Lastinih" slogana je "Vozimo šampione", pa ne čudi što se kompanija odlučila da podrži i ženski rukometni klub iz Aranđelovca.


Datum: 11.03.2013.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ Biciklisti pozvali vozače na solidar...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...