x

Lasta prevozi

Lasta prevozi
Predstavnici saobraćajnog preduzeća "Lasta" potpisali su ugovor o donatorstvu sa ženskim rukometnim klubom "Knjaz Miloš" iz Aranđelovca . SP "Lasta" će do kraja takmičarske sezone 2012/2013 prevoziti popularne "Knjeginje" na prvenstvene i Kup utakmice.

"Ovaj vid saradnje ne iznenađuje, obzirom da je SP "Lasta" bila zvanični prevoznik Evropskog prvenstva u rukometu za žene, a prošle godine i EP za muškarce, te saradnja predstavlja nastavak pružanja podrške rukometu. Kao društveno odgovorna kompanija "Lasta" je nebrojano puta pomogla srpskom sportu i sportistima, a to je pokazala i sada. Rukometašice "Knjaza Miloša" će na sve utakmice koje budu igrale stizati "Lastinim" autobusima brzo i sigurno", izjavila je Ana Petrović, PR menadžer SP "Lasta".

Ženski rukometni klub iz Aranđelovca ove godine proslavlja 45 godina od osnivanja i kako tada, tako i danas nastavlja da niže uspehe na utakmicama koje igra.

"Svi znamo da je "Lasta" veliki prijatelj sporta. Drago nam je što će nas upravo njihovi autobusi prevoziti na sve utakmice, i što je upravo "Lasta" ime koje će stajati iza uspeha rukometašica iz Aranđelovca", rekao je Bojan Nikitović u ime ŽRK "Knjaz Miloš".
Saobraćajno preduzeće "Lasta", kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, prošle godine proslavilo je 66 godina od svog osnivanja i uspešnog poslovanja. Jedan od "Lastinih" slogana je "Vozimo šampione", pa ne čudi što se kompanija odlučila da podrži i ženski rukometni klub iz Aranđelovca.


Datum: 11.03.2013. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...