Juniorska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na CJO 2016

Juniorska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Otvorenom prvenstvu Hrvatske (CJO 2016) koje je ovog vikenda odigrano u Zagrebu. Naši su igrali u muškim i ženskim kategorijama ispod 13 i ispod 15 godina. Našu ekspediciju činili su Vrgotić Anđela, Conić Milica, Krstonošić Jovana, Vitorović Vukašin, Conić Mihajlo i Radovanović Jovan.

Juniorska reprezentacija Srbije danas je završila takmičenje na Otvorenom prvenstvu Hrvatske (CJO 2016) koje je ovog vikenda odigrano u Zagrebu. Naši su igrali u muškim i ženskim kategorijama ispod 13 i ispod 15 godina. Našu ekspediciju činili su Vrgotić Anđela, Conić Milica, Krstonošić Jovana, Vitorović Vukašin, Conić Mihajlo i Radovanović Jovan.

Najbolji rezultat napravila je Anđela koja je u ženskoj kategoriji do 15 godina osvojila bronzu. Od ostalih naših učesnika valja pohvaliti Jovanu Krstonošić koja je u najtežem meču turnira posle 0 : 2 došla do napravila preokret i pobedila sa 3 : 2 u kategoriji ispod 13 devojčice. Ostali reprezentativci napravili su očekivane rezultate.

Trener naših skvošera Danilo Kulić rekao nam je da je zadovoljan postignutim rezultatom i da će sezonu juniorskih turnira nastaviti u Sloveniji, gde će se u Ljubljani za dve nedelje odigrati poslednji u nizu Otvoreno prvenstvo Slovenije SJO "Mogu da kažem da smo zadovoljni sa sezonom, imamo mnogo više iskustva i dobili smo još nekoliko igrača na koje računamo za budućnost. Iskoristićemo leto da se pripremimo i da krenemo dalje."
Datum: 12.04.2016. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...