x

Predstavljena nova sportska oprema Juniorske Skvoš Reprezentacije Srbije

Predstavljena nova sportska oprema Juniorske Skvoš Reprezentacije Srbije
Danas je u prisustvu donatora i sponzora u Skvošlend klubu predstavljena nova sportska oprema Nacionalne selekcije juniora Srbije.  
„ Zadovoljni smo što možemo da pomognemo i srećni kada vidimo koliko se deca raduju novoj opremi. Naša saradnja sa Skvoš asocijacijom Srbije traje već četiri godine i nadamo se da ćemo i u budućnosti moći da damo svoj doprinos razvoju ovog divnog sporta“ rekao je Vladimir Ilić, direktor Europcar-a i dugogodišnji prijatelj srpskog skvoša.
Sem predstavljanja nove sportske opreme, danas je predstavljen i novoformiran FOND za juniore Srbije.  „Osnovni cilj nam je da pokušamo da usmerimo svoje napore na razvoj skvoša kod najmlađih. Sva sredstva koja prikupimo u novoosnovanom FONDU za juniore Srbije usmerićemo na troškove putovanja dece, na edukaciju novih trenera za decu i naravno na sportsku opremu. Naša Asocijacija prošle godine donela je odluku da će prioritet biti deca i ovo je samo jedan od koraka koji pravimo u tom smeru“ rekao je Veljko Vuković, Predsednik NO Skvoš asocijacije Srbije.
Ovo je bila divna prilika da se donatori i sponzori upoznaju i razgovaraju sa srpskim skvoš nadama. Naš mladi nacionalni tim za vikend putuje u Zagreb na Otvoreno prvenstvo Hrvatske gde će imati priliku da prvi put brane boje naše zemlje u novoj sportskoj opremi, želimo im sreću.

Datum: 05.04.2016. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...