x

Održan NIS školski badminton turnir 2012

Održan NIS školski badminton turnir 2012
U organizaciji Badminton kluba "Pančevo", pod pokroviteljstvom Naftne Industrije Srbije - Gasprom Neft, proteklog vikenda je u sali OŠ "Sveti Sava" u Pančevu održan završni susret  "NIS školskog badminton turnira 2012."
Ovo takmičenje je okupilo 60 učenika iz četiri pančevačke škole. Za titulu šampiona su se nadmetali pobednici dva prethodno održana polufinalna susreta OŠ "Stevica Jovanović" i OŠ "Vasa Živković". Za bronzano odličje su rekete ukrstili đaci OŠ "Sveti Sava" i OŠ "Mara Mandić".

U meču za zlato pobedu je odnela ekipa  OŠ "Stevica Jovanović" savladavši prvi tim OŠ "Vasa Živković" rezultatom 10:5 čime je osvojila epitet šampiona ovog značajnog međuškolskog takmičenja. Treće mesto je pripalo đacima OŠ "Sveti Sava" koji su ubedljivom pobedom (13:2) savladali drugare iz OŠ "Mara Mandić".

Turnir je prošao u dobroj takmičarskoj atmosferi, punoj uzbudljivih mečeva i pozitivnog sportskog duha. Pored pehara i medalja za najbolje, svi učesnici su na poklon dobili brojne suvenire.

Predstavnici Badminton kluba "Pančevo" su, na završnoj ceremoniji u prisustvu Predraga Vukovića, generalnog sekretara Badminton saveza Srbije, iskazali zahvalnost glavnom pokrovitelju turnira NIS - Gasprom Neft-u, Crvenom Krstu - Pančevo, OŠ "Sveti Sava" i svim volonterima koji su pomogli organizaciju ove manifestacije.
Datum: 14.11.2012. Autor: Predrag Vuković

PROČITAJTE JOŠ...