x

Velika potražnja za ulaznicama za EP u rukometu za žene

Velika potražnja za ulaznicama za EP u rukometu za žene
Srbija će biti domaćin Evropskog rukometnog prvenstva za žene koje će se održati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu i trajaće od 4. do 16. decembra 2012. godine, a za tri nedelje, koliko su se prodavale karte sa popustom od 20 odsto, prodato je neverovatnih 19.000 paketa ulaznica.

Iako se najveće interesovanje očekuje za finalne utakmice, navijači iz nekih zemalja bili su vredni i uspeli sebi da obezbede mesto na tribinama, kako bi bodrili svoje reprezentativke.

U grupi A, pored domaćih navijača, najviše karata kupili su Norvežani, koji čak i pripremaju specijalnu koreografiju za svoj tim. U grupi B najbrži u kupovini karata bili su Makedonci, Danci i Francuzi, dok su u okviru grupe C karte obezbedili najverniji fanovi Mađarske reprezentacije. U grupi D pored Rumuna koji su kupili veliki broj ulaznica, očekuje se da će najviše karata kupiti ljubitelji rukometa iz Crne Gore.

Pojedinačne dnevne ulaznice i paketi se mogu kupiti putem sajta www.tickets.rs ili na prodajnim mestima širom Srbije. Više informacija na sajtu www.rss.org.rs
Datum: 16.10.2012. Autor: Aleksandra Veličković

PROČITAJTE JOŠ...