Oktobarska promocija planinskog skejtborda

Nakon kraćeg odmora, novosadski Klub planinskog skejtborda "ATB" nastavlja sa akcijom predstavljanja vožnje na dasci koja nekima ledi krv u žilama, dok drugima povećava telesnu temperaturu. Novosađani, ali i šira publika će već u četvrtak (11. oktobra) od 11 sati moći da se sretnu sa članovima Kluba "ATB" i, po starom dobrom običaju, i sami testiraju svoje afinitete prema adrenalinskim injekcijama.

Promocija je organizovana u okviru Festivala kulture "Kampus fest" u kampusu Univerziteta u Novom Sadu koji organizuje novosadsko Udruženje studenata. Svi zaintrigirani posetioci festivala, ali i oni koji možda propuste susret sa vozačima KPS "ATB", moći će da pogledaju kratak info i upoznaju se sa idejom planinskog skejtborda u prilogu koji će biti emitovan u petak (12. oktobra) u emisiji "Sportska Vojvodina" Radio Televizije Vojvodina u 14.30 sati.

Da podsetimo, učlanjenje u Klub je besplatno za sve nove članove i ne postoje ograničenja ni u godinama, ni u polu novih zainteresovanih polaznika. Treninzi se tokom jeseni održavaju subotom u 15h na padini kod "Lovotursa" u Petrovaradinu. Novi talenti i zaljubljenici će imati priliku da se oprobaju i na najdužoj (750m) i po svim kritikama evropskih vozača, izuzetno brzoj (preko 40 km/h) i opasnoj stazi u Bukovcu.

Baš na toj stazi sve zaljubljenike u ovaj ekstremni sport 2013. očekuje 1. SVETSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU što je rezultat petogodišnjeg truda članova KPS "ATB" u organizovanju EVROPSKOG IZAZOVA U PLANINSKOM SKEJTBORDU.

Više informacija možete dobiti na:
KPS "ATB" - +381611129295 ; www.facebook.com/mountainboarding.serbia
promocija - +381642189569 ; www.codecstudio.co.rs
Datum: 10.10.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...