x

Oktobarska promocija planinskog skejtborda

Nakon kraćeg odmora, novosadski Klub planinskog skejtborda "ATB" nastavlja sa akcijom predstavljanja vožnje na dasci koja nekima ledi krv u žilama, dok drugima povećava telesnu temperaturu. Novosađani, ali i šira publika će već u četvrtak (11. oktobra) od 11 sati moći da se sretnu sa članovima Kluba "ATB" i, po starom dobrom običaju, i sami testiraju svoje afinitete prema adrenalinskim injekcijama.

Promocija je organizovana u okviru Festivala kulture "Kampus fest" u kampusu Univerziteta u Novom Sadu koji organizuje novosadsko Udruženje studenata. Svi zaintrigirani posetioci festivala, ali i oni koji možda propuste susret sa vozačima KPS "ATB", moći će da pogledaju kratak info i upoznaju se sa idejom planinskog skejtborda u prilogu koji će biti emitovan u petak (12. oktobra) u emisiji "Sportska Vojvodina" Radio Televizije Vojvodina u 14.30 sati.

Da podsetimo, učlanjenje u Klub je besplatno za sve nove članove i ne postoje ograničenja ni u godinama, ni u polu novih zainteresovanih polaznika. Treninzi se tokom jeseni održavaju subotom u 15h na padini kod "Lovotursa" u Petrovaradinu. Novi talenti i zaljubljenici će imati priliku da se oprobaju i na najdužoj (750m) i po svim kritikama evropskih vozača, izuzetno brzoj (preko 40 km/h) i opasnoj stazi u Bukovcu.

Baš na toj stazi sve zaljubljenike u ovaj ekstremni sport 2013. očekuje 1. SVETSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU što je rezultat petogodišnjeg truda članova KPS "ATB" u organizovanju EVROPSKOG IZAZOVA U PLANINSKOM SKEJTBORDU.

Više informacija možete dobiti na:
KPS "ATB" - +381611129295 ; www.facebook.com/mountainboarding.serbia
promocija - +381642189569 ; www.codecstudio.co.rs
Datum: 10.10.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...