Sportske manifestacije povodom Dana Opštine Rakovica

Povodom Dana Opštine Rakovica, u periodu od 11. do 15. oktobra 2012. godine, predviđeno je održavanje tradicionalne sportske manifestacije, pod pokroviteljstvom Gradske Optine Rakovica, a uz tehničku podršku Sportskog saveza Rakovice.
Programom tradicionalne sportske manifestacije povodom obeležavanja Dana Opštine rakovica predviđene su sledeće manifestacije:

Četvrtak, 11. oktobar 2012
Finale opštinskog prvenstva u košarci za osnovne škole Rakovice. Utakmice se igraju u O.Š. Ivo Andrić 12:30 - 16:00. Organizator Sportski savez Rakovcie

Subota, 13. oktobar 2012
Sportski savez Rakovice i ŠK "Vidikovac", organizuju turnir u šahu za učenike osnovnih škola Rakovice. Mečevi se igraju u kategorijama 1-4 i 5-8 razred u prostorijama šahovskog kluba "Vidikovac" sa početkom u 10:00. Proglašenje najuspešnijih takmičara je u 13:00. 

Nedelja 14. oktobar 2012
BK "Kanarevo Brdo" na svom terenu organizuje tradicionalni turnir u boćanju "Rakovica 2012." Na turniru učestvuju takmičari iz Srbije i nekoliko okolnih zemalja. Otvaranje turnira u 09:00, svačano zatvaranje turnira u 17:00.

U organizaciji OK "21 Maj" se održava tradicionalni ženski odbojkaški turnir "Rakovica 2012". Utakmice se igraju u oš Ivo Andrić. Na turniru učestvuju odbojkaške ekipe iz Rakovice i nekoliko drurugih opština. Turnir počinje u 9:30, svečano zatvaranje turnira u 13:00.

U organizaciji sa TK "Vili-komerc" na teniskim terenima hotela "DMB" se realizuje proglašenje najuspešnijih takmičara tradicionalnog turnira u tenisu "Rakovica open 2012." Takmičenje u svim uzrasnim kategorijama, na kome je učestvovalo 210 takmičara sa teritorije Rakovice i nekoliko susednih opština je održano tokom avgusta i septembra 2012. godine. Svečano proglašenje najboljih tenisera u 11:30.

Ponedeljak 15. oktobar 2012
Sportski savez Rakovice organizuje tradicionalnu 36. štafetnu trku " Rakovica 2012." Trka se održava na stadionu SC "Rakovica". Učesnici trke su učenici osnovnih i srednjih škola Rakovice i pioniri i juniori iz nekoliko beogradskih atletskih klubova. Početak trke je u 11:00, svečano proglašenje najuspešnijih takmičara u 12:00.
Datum: 10.10.2012. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...