x

Kuglaški reprezentativac Arpad Antal u Eđšegu

Kuglaški reprezentativac Arpad Antal u Eđšegu

Kuglaški reprezentativac Arpad Antal, pojedinačni svetski šampion u sprintu 2005. u Novom Sadu i 2006. u kombinaciju u Skoplju, prvotimac srpskog prvaka Beograda, u mini prelaznom roku od 9. do 13. novembra prešao je u ekipu vojvođanskog ligaša Eđšeg iz Bačke Topole.

Superligaš Partizan ostao je bez Dušana Puače i mladog  Borislava Rogića koji su pojačali redove beogradskog srpskoligaša Tehonhemije.

Prema nezvaničom izveštaju registracionih cetara Beograd i Novi Sad ostvareni su i ovi prelasci za kuglaše: Predrag Bilić (u SPENS -  Novi Sad, iz Slobode - Stara Moravica), Janoš Budai (u Vrbas, iz Veteran BMV - Vrbas), Miroslav Cvijanović (u SPENS - Novi Sad, iz Džambo investa – Novi Sad), Nikola Knežević (u Železničar – Inđija, iz Radničkog – Novi Sad), Goran Milutinović (u Car Lazar – Kruševac, iz druge ekipe Car Lazar - Kruševac), Ljubiša Suzić (u Rudar  - Kostolac, iz Crvene zvezde). Svi prelasci su registrivani.

U postupku registacije je prelazak Željka Vidojevića iz novosadskog superligaša Radničkog u selekciju vojvođanskog ligaša Petrovaradin.

Prešla je samo jedna kuglašica: Nataša Bogosavljev u Radnički (Novi Sad) iz novobečejskog Jedinstva.

U mini prelaznom roku klub su mogli da promene samo kuglaši i kuglašice koji nisu odigrali više od tri utakmice u prvom delu sezone.

Datum: 19.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...