Kuglaški reprezentativac Arpad Antal u Eđšegu

Kuglaški reprezentativac Arpad Antal, pojedinačni svetski šampion u sprintu 2005. u Novom Sadu i 2006. u kombinaciju u Skoplju, prvotimac srpskog prvaka Beograda, u mini prelaznom roku od 9. do 13. novembra prešao je u ekipu vojvođanskog ligaša Eđšeg iz Bačke Topole.

Superligaš Partizan ostao je bez Dušana Puače i mladog  Borislava Rogića koji su pojačali redove beogradskog srpskoligaša Tehonhemije.

Prema nezvaničom izveštaju registracionih cetara Beograd i Novi Sad ostvareni su i ovi prelasci za kuglaše: Predrag Bilić (u SPENS -  Novi Sad, iz Slobode - Stara Moravica), Janoš Budai (u Vrbas, iz Veteran BMV - Vrbas), Miroslav Cvijanović (u SPENS - Novi Sad, iz Džambo investa – Novi Sad), Nikola Knežević (u Železničar – Inđija, iz Radničkog – Novi Sad), Goran Milutinović (u Car Lazar – Kruševac, iz druge ekipe Car Lazar - Kruševac), Ljubiša Suzić (u Rudar  - Kostolac, iz Crvene zvezde). Svi prelasci su registrivani.

U postupku registacije je prelazak Željka Vidojevića iz novosadskog superligaša Radničkog u selekciju vojvođanskog ligaša Petrovaradin.

Prešla je samo jedna kuglašica: Nataša Bogosavljev u Radnički (Novi Sad) iz novobečejskog Jedinstva.

U mini prelaznom roku klub su mogli da promene samo kuglaši i kuglašice koji nisu odigrali više od tri utakmice u prvom delu sezone.

Datum: 19.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...