x

Čehinja i Amerikanac svetski šampioni Spartan trke 2015

Čehinja i Amerikanac svetski šampioni Spartan trke 2015

Zuzana Kocumova i Robert Kilian su svetski šampioni Reebok Spartan Race 2015! Oni su proteklog vikenda nakon dugotrajnog i zahtevnog takmičenja, na kalifornijskom jezeru Taho, bili najbolji u najtežim preprekama i tako osvojili krunu u Spartan ultimativnom testu izdržljivosti i snage.

Kao generalni sponzor i ekskluzivni partner Spartan Race takmičenja, Reebok obezbeđuje sportistima inovativnu sportsku opremu, pomažući im tako da uspešno savladaju sve prepreke i izazove na terenu. Reebok je jedina kompanija koja proizvodi opremu specijalno za Spartan Race;  Reebok All-Terrain Super 2.0 je serija patika koja pomaže takmičarima da osvoje prepreke kao što su penjanje uz konopac, prolazak kroz blato, prelazak zida, vežbe sa vučom većom od 360 stepeni; posebnu pomoć pruža tehnologija isušivanja vode sa đona.

Konkurencija 2015 Reebok Spartan Race svetskog šampionata je bila žestoka, ali je Zuzana Kocumova iz Češke Republike prevazišla 37 prepreka i  tako zasluženo osvojila krunu svetske šampionke, dok je Amerikanac Robert Kilian imao elitno Spartansko rangiranje 136 koje mu je omogućilo osvajanje titule svetskog šampiona u muškoj konkurenciji. Pobednici su osvojili po 15.000 dolara, a značajne novčane nagrade osvojilo je i 20 takmičara iz obe kategorije.

Reebok je generalni sponzor Spartan Race takmičenja od 2013. godine i nastavlja da ulaže u ovaj sport, omogućavajući tako trkačima da izađu iz svoje zone komfora. Reebok All Terrain serija je zvanična patika Spartan Race takmičenja, dizajnirana specijalno za zahteve i prepreke ove trke. Jedinstveni H20 odvodi obezbeđuju brzo sušenje gornjišta, dok srednji sloj patike pruža kontrolu prilikom izazova koje zahtevaju 360 stepeni vučne snage. Za više informacija o Reebok Spartan Race posetite  www.Reebok.com/Spartan.


Datum: 08.10.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...