x

Najnoviji Reebok Zpump Fusion od sada u Srbiji

Najnoviji Reebok Zpump Fusion od sada u Srbiji

Najnoviji modeli Reebok patika ZPump Fusion od septembra dostupni su na tržištu Srbije. Početkom godine ovaj model iz prethodne kolekcije je naišao na veliko interesovanje  ljubitelja trčanja i fitnesa. Velikoj potražnji doprinosi Pump tehnologija uz specijalno Pump dugme pomoću koga se ove patike na jedinstven način prilagođavaju svakom stopalu.


ZPump Fusion odlikuje vrhunska udobnost prilikom svih oblika fizičkih aktivnosti, od trčanja, preko fitnesa.


Glavna tajna udobnosti je u specijalnoj komori koja je ispunjena vazduhom. Pritiskom na Pump dugme na peti vazduh se širi kroz ventile u komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni deo patike. Da bi se vazduh oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.


Za razliku od tradicionalne patike za trčanje, koja je često sačinjena od preko 40 zasebnih delova, Reebok ZPump Fusion se pravi od samo tri ključna elementa, što znači da nema krutih komponenti koje ograničavaju pokret stopala. Reebok ZPump Fusion sastoje se iz Pump tehnologije (komora ispunjena vazduhom se pumpa, oblikuje prema stopalu i fiksira ga), Fusionog gornjišta (nov, lagan i prozračni  kompresioni materijal sjedinjuje Pump tehnologiju sa stopalom svakog trkača) i ZRATED đona (pruža potpunu kontrolu pokreta, inspirisan ZRated trkačkim gumama visokih performansi, za maksimalnu kontrolu prilikom naglih promena pravca).


Reebok ZPump Fusion patike dostupne su u Srbiji od septembra 2015, a više informacija o modelima i prodajnim objektima može se pronaći na linku http://reebok-zpump-fusion.rs/
Datum: 03.09.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...