BetWorld247

Počinju pripreme youth i juniorske ekipe KAF Indiansa

Pripreme mlađih selekcija „Indiansa“ startuju 30. juna, s ambicijom da i ove godine, kao i prethodne dve, budu deo zvaničnih takmičenja Srpske asocijacije američkog fudbala.

Juniorski tim „Indiansa“ pre dve godine je osvojio vicešampionsku titulu, a „youth“ selekcija se prošle godine prvi put takmičila u svom rangu. Oba tima su u sezoni 2014. godine dosegla do polufinala (plej-ofa), a slične ambicije postoje i ove. Stalnim radom s mlađim uzrastima, klub već godinama unazad ima stabilnu bazu mladih i trofejnih igrača, što je ove godine materijalizovano novom titulom šampiona Srbije u fleg fudbalu.

Zajedničke pripreme dečaka i momaka uzrasta od 13 do 19 godina, ali i svih drugih zainteresovanih koji žele da napreduju i uče o američkom fudbalu, počinju 30. juna i trajeće tokom letnjeg perioda u tri faze. U prvoj dvonedeljnoj fazi će igrači raditi na kondiciji i poboljšanju fizičke snage, nakon čega sledi rad na tehničkim detaljima igre i uigravanje tima. U završnom periodu priprema igrači će uigravati akcije i eventualno odigrati prijateljski meč.

Nosilac tima i glavni trener koji će predvoditi mlađe selekcije kroz pripremne faze biće glavni trener seniora Džejms Fejed, dok će njegovi pomoćnici biti Ivan Prskalo (raninbek i glavni trener fleg selekcije), Vladimir Ikraš (defanzivna i ofanzivna linija) i Radomir Nikolić, sejfti i kapiten seniorske ekipe, koji će raditi na sticanju kondicije i fizičke snage.

„Youth“ selekciji mogu da se priključe svih dečaci uzrasta od 13, 14 i 15 godina, dok će u juniorima igrati momci od 16 do 19 godina. Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i subotom od 20 časova na terenu OŠ „Jovan Popović“, a ponedeljkom, sredom i petkom od 20 časova u Klubu dizača tegova „Kamen“ u Lameli (Blok 44). Treninzi su besplatni, a članarina ili bilo kakva nadoknada klubu ne postoji, osim teretane koju igrači plaćaju simboličnih 500 dinara mesečno.

Datum: 01.07.2015. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...