x

Rukometaši Radničkog na Banjicu po nove bodove

Rukometaši Radničkog na Banjicu po nove bodove Foto: SPD RADNIČKI

Rukometaši Radničkog su uspešno započeli prvenstvenu trku, rutinski savladavši novajliju u lugi, ekipu Vranja 1957. Naredna runda donosi novi izazov i znatno teži zalogaj, gostovanje ekipi Obilića, sa kojom su u prošlosti odigrali niz teških i neizvesnih duela.

Utakmica drugog kola Super rukometne lige će se odigrati u subotu 16. septembra u hali SC „Voždovac“ gde će tim iz Šumadijske prestonice pokušati da valorizuje trijumf iz prvog kola i tako sa maksimalnim učinkom spremno dočeka niz teških utakmica koji je pred njima.

Posle uspešnog prvog kola i probijenog leda očekuje nas prvo gostovanje. Ekipa Obilića poseduje miks mladih i iskusnih igrača. Igraju godinama unazad zajedo u najvišem rangu takmičenja i pružaju dobre partije. Neće biti ni malo lako gostovanje, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobru partiju, pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat, izneo je očekivanja pred susret sa vitezovima sa Vračara, kapiten Stefan Stanojev.

Početak utakmice je zakazan za 17:30, a sudijski par čine Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.


Datum: 15.09.2023. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...