x

SojaRan najbrža kompanija na biznis trci u Subotici

SojaRan najbrža kompanija na biznis trci u Subotici Foto: SE Serbia Business Run

Serija poslovnih trka Schneider Electric Serbia Business Run nastavljena je 25. maja  trkom na 5 kilometara i druženjem zaposlenih na Paliću u Subotici.


Subotica je bila centar najvećeg tim bilding i najodrživijeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Rekordan broj zaposlenih (1000 prijavljenih) iz preko 70 kompanija koje posluju u Subotici i šire trčali su na Paliću.


Najbrži tim trke u Subotici  je SojaRan, drugo mesto je zauzela kompanija Fakultet tehničkih nauka, dok je treće mesto zauzeo tim Vitezovi. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Dušan Krstić (16:38, Fakultet tehničkih nauka), a najbrža koleginica je Jovana Mandić  (20:45,  Vitezovi).


Takmičenjem u trci od 5 kilometara, ali i navijanjem i druženjem posle trke zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.


Schneider Electric Serbia Business Run je i na trci u Subotici pokazala pravi primer na putu ka održivosti, uz pomoć kompanije Schneider Electric, lidera u ovom domenu, i drugih kompanija koje su podržale zelenu inicijativu Business Run-a na trci u Subotici su korišćeni solarni paneli koji su pružali deo energije za potrebe trke, kao i solarna klupa za punjenje mobilnih telefona i WI-Fi. Događaj je bio plastic free, jer je voda služena na inovativan način - u limenkama, donaciji kompanije Ball Packaging. Sve limenke sa događaja su reciklirane!


Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Ball Packaging kao i kompanije DDOR. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.


Događaj Srbiju i dalje očekuju sjajne trke zaposlenih u Nišu (7. septembra) i Beogradu (21. septembra).


Datum: 26.05.2023. Autor: Tamara Grubiša

PROČITAJTE JOŠ...