x

NBA trofej stiže u Galeriju

NBA trofej stiže u Galeriju Foto: Darko Mihailović

Šampionski trofej NBA lige posle šest godina ponovo stiže u Srbiju i biće izložen u najvećem šoping centru u regionu od 25. do 27. maja 2023. godine.


Jokićmanija povodom ulaska Denver nagetsa u finale NBA lige širi se planetom, a košarkaška euforija zahvatila je i Galeriju! Ljubitelji igre na dva obruča, spremite se – NBA trofej stiže pod svodove najvećeg šoping centra u regionu!


Čuveni šampionski trofej najbolje košarkaške lige na svetu, nazvan po legendarnom komesaru Leriju O Brajanu, nakon šest godina ponovo stiže u Srbiju i biće izložen u Galeriji od četvrtka, 25. maja, do subote, 27. maja, i to prema sledećem rasporedu: u četvrtak u Dunk Shop-u (na drugom spratu Galerije) od 15 do 21 čas, u petak na Savskom trgu (na prvom spratu Galerije) od 15 do 21 čas, a u subotu na Sava Promenadi (kod ulaza 5 u Galeriju) od 10 do 21 čas. U slučaju lošeg vremena u subotu, trofej će biti izložen unutar šoping centra.


Dok iščekuju početak istorijskog finala NBA lige, u kom će našu zemlju predstavljati trenutno najbolji košarkaš planete i reprezentativac Srbije Nikola Jokić, pasionirani ljubitelji košarke imaće jedinstvenu priliku da izbliza pogledaju jedan od najvrednijih trofeja u sportu i fotografišu se sa njim uz prethodnu registraciju na NBA ID aplikaciji.


Ne propustite priliku koja se pruža retko u životu – posetite Galeriju tokom naredna tri dana i doživite nezaboravno NBA iskustvo.


Posetiocima je na raspolaganju besplatan parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa.


Datum: 25.05.2023. Autor: Radomir Jovanović

PROČITAJTE JOŠ...