x

Besplatan javni trening u Kruševcu - Aktivnija Srbija

Besplatan javni trening u Kruševcu - Aktivnija Srbija

Aktivnija Srbija vas poziva na besplatan javni trening 21. maja 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova, Trg kosovskih junaka, 21., u Kruševcu.


Javni trening Aktivnija Srbija održaće se u periodu od 21. maja do oktobra 2023. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji tima Aktivnija Srbija.


Da je fizička aktivnost jedna od ključnih faktora kada je zdrav život u pitanju govori i veliki broj vežbača sa kojima se već godinama družimo širom Srbije.


U novije vreme, stiče se utisak da je pojam “Porodica” pao u drugi plan. Nove tehnologije su omogućile da 24/7 svako od nas svoje vreme može ispuniti i popuniti različitim edukativnim i zanimljivim sadržajima na malim ekranima, samo uz pomoć “klika”, a sve manje vremena izdvaja se za fizičku aktivnost i direktan razgovor sa najbližima.


Javni trening Aktivnija Srbija 2022 (Foto)


To je dovelo do toga da se međuljudski, lični kontakt, svede na minimum, a koji je prirodno svakom ljudskom biću preko potreban, pogotovo deci u razvojnom dobu, ali i mladim ljudima koji se suočavaju za različitim životnim izazovima u procesu sazrevanja.


Naš cilj je pa podstaknemo građane da zamene sedentarni način života, koji je podstaknut pojavom novih tehnologija, sa bar 2 sata dnveno fizičke aktivnost i kontakata sa najbližima. Smatramo da se ništa ne “podrazumeva” i da se zdravi porodični i međuljudski odnosi, kao i vrednosti moraju negovati i upravo zato smo rešili da ove godine akcenat stavimo na porodicu i naš karavan krenemo pod sloganom “Snaga porodice”, jer upravo najveća životna snaga svakog pojedinca i polazi iz porodice.


Sedmu sezonu započinjemo u Kruševcu 21.05. sa početkom u 18 časova, a studenti Fakulteta za sport sa Univerziteta Singidunum će nam i ove godine pomagati u našoj misiji i svojom energijom osnažiti tim i privući mlađu populaciju da vežba sa nama.


Pravo učešća na javnom treningu Aktivnija Srbija imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni građani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na javnom treningu Aktivnija Srbija obavljaće se putem online formulara.


Prijavljeni vežbači dobijaju:

👕 Majicu za vežbanje

🍏 Voćni pire – Nutrino lab         

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~     

🧩 takmičenje u igrama “Aktivniji malci” od 6-9 god

🏅 diplome za učenike 

🎁 pokloni za učesnike


Datum: 13.05.2023. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...