x

Sportski vikend na Adi Ciganliji

Sportski vikend na Adi Ciganliji
Predstojećeg vikenda (subota i nedelja, 12. - 13. maj 2012.) na Adi Ciganliji biće održan niz manifestacija koji će okupiti veliki broj posetilaca na Savskom jezeru, među kojima su: Sportski dan na Adi; Javni čas vežbanja pod nazivom "Čvrsto sam rešila"; Sedmi po redu, Foto lov i javna izložba; Peta po redu, Međunarodna Đurđevdanska kajak - kanu regata i Kup Beograda; Prvo kolo omladinske lige Srbije u veslanju; Šesti po redu, tradiconalni Turnir fan klubova u malom fubalu.

Subota, 12. maj 2012. godine
Sportski dan na Adi
Visoka sportska i zdravstvena škola organizuje Sportski dan na centralnim sportskim igralištima Ade Ciganlije. Sa početkom u 11 časova, instruktori, treneri i studenti škole demonstriraće veliki broj sportskih veština. Pored demonstracija veština, svi zainteresovani posetioci mogu prijaviti učešće za turnir u odbojci, košarci i odbojci.

Javni čas vežbanja pod nazivom "Čvrsto sam rešila"
Edukativna kampanja i javni čas vežbanja za žene u menopauzi; saveti doktora o zdravom životu, ishrani i vežbanju. Manifestaciju organizuje Udruženje reumatologa Srbije, srpsko društvo za borbu protiv osteoporoze i MS2 public affairs. Javni čas će se održati na prvom fudbalskom igralištu kod kružnog toka sa početkom u 09.00.

7. Foto lov i javna izložba
U organizaciji Nacionalne asocijacije ronilačkih instruktora Srbije "ARI", u akvatorijumu kod restorana "Red Šuz" biće organizovan 7. Podvodni fotolov i izložba fotografija. Manifestacija počinje u 08 časova.

5. Međunarodna Đurđevdanska kajak - kanu regata i Kup Beograda
Ove godine, sa početkom u 10 časova, održaće se tradicionalna Đurđevdanska kajak kanu regata na Savskom jezeru i Kup Beograda, u organizaciji nautičkog kluba "Beograd".


Nedelja, 13. maj 2012. godine
Prvo kolo omladinske lige Srbije u veslanju
Veslački klub "Grafičar" ispred Veslačkog saveza Srbije organizuje takmičenje na Savskom jezeru sa početkom u 10 časova. 
6. Turnir fan klubova u malom fubalu
Sa početkom u 10 časova, na 4 fudbalska igrališta kod kružnog toka biće održan tradicionalni turnir fan klubova u malom fudbalu.
Datum: 11.05.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...