Sportski vikend na Adi Ciganliji

 
 
Predstojećeg vikenda (subota i nedelja, 12. - 13. maj 2012.) na Adi Ciganliji biće održan niz manifestacija koji će okupiti veliki broj posetilaca na Savskom jezeru, među kojima su: Sportski dan na Adi; Javni čas vežbanja pod nazivom "Čvrsto sam rešila"; Sedmi po redu, Foto lov i javna izložba; Peta po redu, Međunarodna Đurđevdanska kajak - kanu regata i Kup Beograda; Prvo kolo omladinske lige Srbije u veslanju; Šesti po redu, tradiconalni Turnir fan klubova u malom fubalu.

Subota, 12. maj 2012. godine
Sportski dan na Adi
Visoka sportska i zdravstvena škola organizuje Sportski dan na centralnim sportskim igralištima Ade Ciganlije. Sa početkom u 11 časova, instruktori, treneri i studenti škole demonstriraće veliki broj sportskih veština. Pored demonstracija veština, svi zainteresovani posetioci mogu prijaviti učešće za turnir u odbojci, košarci i odbojci.

Javni čas vežbanja pod nazivom "Čvrsto sam rešila"
Edukativna kampanja i javni čas vežbanja za žene u menopauzi; saveti doktora o zdravom životu, ishrani i vežbanju. Manifestaciju organizuje Udruženje reumatologa Srbije, srpsko društvo za borbu protiv osteoporoze i MS2 public affairs. Javni čas će se održati na prvom fudbalskom igralištu kod kružnog toka sa početkom u 09.00.

7. Foto lov i javna izložba
U organizaciji Nacionalne asocijacije ronilačkih instruktora Srbije "ARI", u akvatorijumu kod restorana "Red Šuz" biće organizovan 7. Podvodni fotolov i izložba fotografija. Manifestacija počinje u 08 časova.

5. Međunarodna Đurđevdanska kajak - kanu regata i Kup Beograda
Ove godine, sa početkom u 10 časova, održaće se tradicionalna Đurđevdanska kajak kanu regata na Savskom jezeru i Kup Beograda, u organizaciji nautičkog kluba "Beograd".


Nedelja, 13. maj 2012. godine
Prvo kolo omladinske lige Srbije u veslanju
Veslački klub "Grafičar" ispred Veslačkog saveza Srbije organizuje takmičenje na Savskom jezeru sa početkom u 10 časova. 
6. Turnir fan klubova u malom fubalu
Sa početkom u 10 časova, na 4 fudbalska igrališta kod kružnog toka biće održan tradicionalni turnir fan klubova u malom fudbalu.
Datum: 11.05.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...