x

Šumadijski derbi za kraj jesenje sezone

Šumadijski derbi za kraj jesenje sezone Foto: SPD RADNIČKI

Komšijski dueli velikih rivala, Radničkog i Šamota 65, su oduvek obilovali sjajnom, atraktivnom igrom, neizvesnošću i svim čarima koje rukomet pruža bez obzira na poziciju na tabeli koju zauzimaju, tako da su njihovi susreti sa pravom poneli epitet šumadijskog derbija.

Rukometaši Radničkog, koji se nalaze na šestom mestu sa 16 bodova, imaju priliku da u utakmici poslednjeg, 13. kola Arkus lige u petak 16. decembra u svojoj SBB hali Jezero pred svojim navijačima, trećim uzastopnim trijumfom okončaju uspešne nastupe ove jeseni i odu na zasluženi odmor pred rasplet šampionata na proleće.

Poslednja runda je pred nama i jako smo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli. Ostalo nam je još jedno kolo do kraja polusezone, gde ćemo ugostiti naše stare rivale. Ekipa iz Aranđelovca se nalazi u donjem delu tabele, ali nije nimalo za potcenjivanje. Kombinacija su mladih i iskusnih igrača sa sjajnim golmanima koji daju veliki doprinos ekipi. Nadamo se osvajanju novih bodova, a ovom prilikom bih pozvao naše navijače da nas podrže i daju nam vetar u leđa kako bi trijumfom i u pozitivnoj atmosferi okončali prvi deo šampionata, najavio je duel poslednjeg kola talentovani pivot Radničkog Radovan Maljević.

Početak utakmice je zakazan za 19:30, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.

Datum: 14.12.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...