Jagodinski maraton 2018

2. Jagodinski maraton održaće se u nedelju, 01. aprila 2018. godine, u Jagodini, u organizaciji Sportskog udruženja Pomoravski maraton.


Ovogodišnji Jagodinski maraton održaće se na ulicama Jagodine, sa startom na Gradskom trgu, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Jagodinskog maratona pored maratonske trke (42,195 km) predviđeno je održavanje i polumaratonske trke (21,1 km), trke zadovoljstva (5 km) i dečije trke.

KO? 2. Jagodinski maraton

ŠTA? maraton, polumaraton, trka zadovoljstva, trčanje

KAD? 01. aprila 2018.

GDE? Jagodina


Pravo učešća na Jagodinskom maratonu imaće svi zainteresovani u psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Jagodinskom maratonu obavljaće se do 23.03.2018. godine, putem online formulara na sajtu http://www.trka.rs/event/72/

Za najuspešnije takmičare/ke Jagodinskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Posebne nagrade za prva tri takmičara/ke u maratonskoj trci u muškoj i ženskoj konkurenciji; Posebne nagrade za prva tri takmičara/ke u polumaratonskoj trci u muškoj i ženskoj konkurenciji; Učesničke medalje za sve takmičare/ke koji završe maratonsku ili polumaratonsku trku.

Više informacija o Jagodinskom maratonu možete dobiti putem telefona +381 (0) 63 32 94 95.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 01.04.2018. do 01.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Jagodina
Mesto:
Sportsko udruženje pomoravski maraton
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
pomoravskimaraton@gmail.com
Web sajt:
http://www.jagodinskimaraton.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
11.02.2018. - Dejan Dašić
2 jagodinski maraton se održava 1. aprila 2018 (9 aprila je održan prvi 2017)
 
11.02.2018. - Marko Skorić
Poštovani Dejane, Hvala na ukazanoj grešci... promenili smo datum u najavi... Pozdrav i sve najbolje
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Maraton stazama Branka Ćopića 2018
+ Somborski polumaraton 2018
+ Banjalučki polumaraton 2018
+ Beogradski maraton 2018
+ Kovačički polumaraton 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...