Banjalučki polumaraton 2018

4. Banjalučki polumaraton održaće se u subotu, 12. maja 2018. godine, u Banja Luci, u organizaciji Banjalučkog maratona doo.


Banjalučki polumaraton ima za cilj, prije svega promociju bavljenja sportom, a ujedno i najbolja slika koju ovaj grad može poslati u svijet. Banjalučki polumaraton je trka koja će vas provesti kroz mirisne zelene aleje, parkove i najpoznatljive banjalučke ulice i naselja, i zauvek vezati za ovo mesto. Učestvujući na Banjalučkom polumaratonu postaćete deo istorije i deo jedne nezaboravne priče, priče o o jednom gradu i ljudima koji su došli da se vide, susretnu i stvore prijateljske veze za celi život. Kao jedan od najznačajnih sportskih događaja u gradu na Vrbasu, Banjalučki polumaraton je 2015. proglašen za sportsku manifestaciju godine, a 2016. godine zaslužno je uvršten u program razvoja sporta Republike Srpske.


Ovogodišnji Banjalučki polumaraton održaće se na stazi koja je sertifikovana od strane AIMS-a, i prolazi kroz najlepše delove Banja Luke.

KO? 4. Banjalučki polumaraton

ŠTA? polumaraton, štafetni polumaraton, trka zadovoljstva

KAD? 12. maja 2018.

GDE? Banja Luka (BIH)


Programom Banjalučkog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Štafetni polumaraton (3 ili 4 trkača - 21,1 km); Trka zadovoljstva (3 km); Bambini maraton (trka za decu predškolskog uzrasta - deca od 2 do 6 godina - 100 m).

Pravo učešća na Banjalučkom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji su psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Banjalučkom polumaratonu obavljaće se putem sajta http://reg.banjalukamarathon.com/sr/registration


Zanimljivosti:
  • Treći po redu polumaraton, koji je održan 14. maja 2017. godine sa brojkom od preko 6000 učesnika u svim trkama, oborio je dosadašnji rekord po broju takmičara, koji su u Banjaluku doputovali iz preko 50 zemalja regiona, Evrope i sveta.
  • 3. Banjalučkog m:tel polumaratona istrčalo je 1.150 trkača iz Bosne i Hercegovine, zemalja okruženja i celog svijeta, među kojima je bilo 367 žena i 783 muškarca.
  • U okviru 3. Banjalučkog m:tel polumaratona, 504 zaljubljenika u trčanje učestvovalo je u G - drive Štafetnoj trci.
  • U Fun Run trci i ove 2017. učestvovali su svi oni koji su želeli da budu deo polumaratonske priče, oni koji su želeli da se druže i zabave, ali i svi oni koji vole sport i koji se sportom bave rekreativno, trku je istrčalo preko 3500 ljudi..
Više informacija o Banjalučkom polumaratonu možete dobiti putem telefona +387 65 161 171 i/ili imejla info@banjalukamarathon.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.05.2018. do 12.05.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Banjalučki maraton doo
Mesto:
Banja Luka
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@banjalukamarathon.com
Web sajt: http://www.banjalukamarathon.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...