x

Predator Lethal Zones kopačke

Predator Lethal Zones kopačke
Uoči najvećeg fudbalskog takmičenja u ovoj godini, EURO 2012, adidas je započeo novu reklamnu kampanju za najnoviji fudbalski pronalazak, Predator Lethal Zones kopačke.U novoj kampanji učestvuju neki od najboljih fudbalera sveta prihvatajući izazove kreirane da testiraju njihove maksimalne mogućnosti i prikazujući pet smrtonosnih zona na novim kopačkama, dizajniranih da pomognu igračima u kontroli prelepe igre.

Predator igrači uključujući zvezdu Arsenala i Holandije, Robina van Persija, kao i legendu Barselone i Španije, Čavija Ernandeza, prikazani su u novoj reklamnoj kampanji kako izdržavaju mlaz vodenih topova pod visokim pritiskom, vazdušne udare džinovskih ventilatora i ispaljivanje lopte iz topova. Pet smrtonosnih zona Predator kopački sastoje se od super lake gume i memorijske pene sa 3-D printom za savršenu kontrolu lopte prilikom svakog dodira, i razvijene su nezavisno da bi obezbedile posebne pogodnosti. Svaki izazov koji je igračima zadat u reklamnoj kampanji odnosi se na pet pomenutih Predator smrtonosnih zona:

Dribling
Veština vođenja lopte (driblinga) igrača testirana je njihovim izlaganjem jakom mlazu vodenih topova pod visokim pritiskom.

Prijem lopte
Za prijem lopte u ekstremnim uslovima, igrači su imali zadatak da primire loptu koja je ispaljena visoko pomoću posebno projektovanih topova.

Šutiranje
Za pronalaženje savršene kombinacije snage i kontrole, od igrača je zahtevano da savladaju ne jednog, već tri golmana u testu šutiranja lopte felšom.

Vođenje
Za testiranje sposobnosti da se stvori istinska moć, igrači su dobili zadatak da nađu dovoljno snage da vode loptu uprkos vazdušnim udarima džinovskih ventilatora.

Dodavanje
Za precizno kontrolisano dodavanje igrači su morali da dokažu svoju izuzetnu moć dodavanja kroz lavirint neonskih svetiljki.

Zvezda Arsenala Robin van Persi rekao je o novim kopačkama: "Ako želite da budete vrhunski igrač morate da budete sveobuhvatni i to je ono što vam Predator Lethal Zone omogućava. Pet zona na licu kopački kojim igrači dodiruju i udaraju loptu su projektovane da obezbede maksimalnu preciznost, snagu i kontrolu. Prema mom mišljenju i mišljenju mojih drugova, profesionalnih igrača, adidas je stvorio novog Predatora. Sjajno je to što nas pažljivo slušaju jer mi znamo kako to treba da bude i kakav treba da bude osećaj, a na njihovim stručnjacima je sve ostalo.

"Igrači svetske klase kao što su Van Persi (FK Arsenal), Ćavi (FK Barselona), Nasri (FK Mančester Siti), Nani (FK Mančester junajted) i Di Maria (FK Real Madrid) testirali su i dali značajan doprinos u razvoju Predator Lethal Zones. Nove kopačke prvi put su se pojavile početkom maja 2012. i biće dostupne u adidasovim outlet radnjama kao i u specijalizovanim radnjama širom sveta od juna 2012. u svetlo plavoj, infracrvenoj, marinskoj i beloj boji. Za sve dodatne informacije posetite adidas.com/football ili idite na facebook.com/adidasfootball ili @adidasfootball na twitter-u da se uključite u razgovor.

Informacije o kopačkama: Ojačanje zona je novi dizajn Hybridtouch u gornjem delu koji kombinuje prednosti kože i sintetike - udobnost, stabilnost, vodootpornost i poseban osećaj u svim vremenskim uslovima. Predator Lethal Zones je takođe i prva Predator kopačka koja podržava miCoach aplikaciju, koja igračima omogućava da prate statistiku svoje igre kao što je pretrčano rastojanje, brzina sprinta i maksimalna brzina, a zatim da bežično prenesu podatake na mobilni telefon ili PC računar. Kopačke takođe integrišu revolucionarni "sprint okvir" posebno konstruisan đon koji je predstavljen kod adizero f50 , pružajući savršenu ravnotežu izuzetno male težine (225g) i stabilnosti kao i Traxion 2.0 konfiguraciju da obezbedi maksimalnu stabilnost i ubrzanje. "Po prvi put oni koji nose Predator imaju kompletno oružje kontrole. Godinama smo radili sa elitnim igračima i amaterima i sa smrtonosnim zonama postigli smo da predator dostigne potpuno novi nivo," izjavio je Aubrey Dolan, menadžer proizvodnje za Predator Lethal Zones.
 
Autor: Tanja Šakotić Objavljeno: 11.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ