SPORTSKI REČNIK - SLOVO P - Planiranje
Planiranje
Planiranje (lat. plenus) predstavlja neprekidan proces utvrđivanja ciljeva i zadataka, koje treba operacionalizovati, kao i iznalaženje najpovoljnije varijante njihove realizacije kroz određeni vremenski periodi. 

01.01.2015. - Dr. Dragan Životić
Planiranje
Planiranje kao proces predstavlja biranje jednog efikasnog pravca delovanja radi realizacije unapred postavljenog cilja. 

01.01.2015. - N/A
Planiranje
Planiranje je proces koji obuhvata: predviđanje budućih ciljeva, formulisanje strategija za ostvarivanje ciljeva i projektovanje budžeta kako bi se ceo proces planiranja zaokružio. 

01.01.2015. - Van Der Zwaag
Planiranje
Planiranje je proces utvrđivanja organizacionih ciljeva i iznalaženja načina za njihovo ostvarenje. Ono zahteva donošenje odluka bitnih za budućnost organizacije, a u skladu sa definisanim problemima. 

01.01.2015. - D. Erić
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...