Polumaraton Imel Group 2016

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

30. Međunarodni Polumaraton Imel Group održaće se u nedelju, 10. aprila 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Maratonac.


Ovogodišnji Polumaraton Imel Group, koji se održava povodom dana opštine Novi Beograd (11. april), održaće se na ravnoj asvaltnoj stazi na Ušću (Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


Programom Polumaratona Imel Group predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 21,1 Km (seniori, seniorke, veterani); Trka na 3000 m (juniori, juniorke, veteranke 60+ i veterani 70+); Trke na 100, 300, 600 i 900 m (vojska u uniformi, pioniri, atletske škole, predškolci). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj budu, kao i prethodnih godina, kod Ratne moranice i restorana „Asterix“.

Pravo učešća na Polumaratonu Imel Group imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: Trka na 21,1 Km - seniori, seniorke, veterani, veteranke; Trka na 3000 m - juniorke, juniori, veteranke, veterani; Trka na 100 m - predškolci m/ž; Trka na 300 m - atletske škole B m/ž, atletske škole A m/ž; Trka na 900 m - mlađe pionirke, mlađi pioniri, starije pionirke, stariji pioniri.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Polumaratonu Imel Group, i/ili na nekoj od pratećih trka, obavljaće se na licu mesta, na dan takmičenja, najkasnije jedan sat  pre starta trke.

Za najuspešnije takmičare/ke Polumaratona Imel Group predviđene su sledeće nagrade: Novčane nagrade za najuspešnije u kategoriji seniora i seniorki; Pehar za prvo mesto u kategoriji seniora i seniorki; Medalje i diplome za prva tri mesta u svim kategorijama; Diplome za sve učesnike/ce; Statua "Pobednik" za prvo mesto u kategoriji vojnika u uniformi; Medalja i diploma za najmlađeg i najstarijeg učesnika.

Napomena:
* Polumaraton na Ušću u Novom Beogradu održava se početkom aprila. Prva trka organizovana je 1987. godine.
* Svi učesnici treba da imaju lekarski pregled i trče na vlastitu odgovornost.

Više informacija o Polumaratonu Imel Group možete dobiti putem telefona 011-61-24-460, 063-83-25-377 (Simo Džaković), 060-42-41-164 (Marina Džaković), 011-17-65-466 (Metodije Šentevski), 064-21-04-459 (Nedeljko Todorović).

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.04.2016. do 10.04.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Međunarodni polumaraton Imel Group 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
AK Maratonac
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...