x

Belgrade games and pop culture festival - Games.con 2023

Belgrade games and pop culture festival - Games.con 2023

6. Belgrade games and pop culture festival - Games.con održaće se u periodu od 08. do 10. decembra 2023. godine, u Beogradu, u organizaciji Digital & Entertainment Festivals d.o.o.


Games.con predstavlja festival posvećen ljubiteljima gejminga i popularne kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i takmiče. Games.con festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu, kao i desetine hiljada posetilaca koje čeka izuzetno bogat i raznovrstan sadržaj.


Games.con - najveći festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 8. decembra!


Ovogodišnji Belgrade games and pop culture festival - Games.con održaće se pod parolom “levelovati se mora”, u halama  1, 1a Beogradskog sajma, a sa početkom u 10:00 časova.


KO? Ovogodišnji Belgrade games and pop culture festival - Games.con

ŠTA? sajam, festival 

KAD? 08. - 10. decembar 2023.

GDE? Beogradski sajam


Programom Belgrade games and pop culture festival - Games.con-a predviđeno je sve ono na šta ste navikli od Games.con-a – Cosplay, turniri u Counter Strike, League of Legends, Fortnite, Pro Evolution Soccer i mnogim drugim igrama, Free 2 play zone, predstavljanje novih igara, pop kultura, boardgames i mnogo toga drugog.


Tokom tri dana festivala posetioce očekuje najkvalitetniji gejming, umetnički i takmičarski sadržaj ali i super zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.


Takođe, programom manifestacije predviđeno je da fanovi video igara imaju priliku da saznaju sve o novitetima iz gejming industrije, da se oprobaju u najnovijim igrama ali i da odmere svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput CS:GO, eFootball, FIFA, Brawl Stars i Mortal Kombat rezervisane su za one sa takmičarskim duhom a pobednike očekuju vredne novčane nagrade.


Za sve uživaoce popularne kulture obezbeđena je široka lepeza najpopularnijih manga stripova, anime i ostalih filmova, knjiga i serija vodećih svetskih franšiza kao i bogat muzički program koji neće ostaviti ravnodušnim ni najtananije umetničko čulo.


Tech fanatici moćiće da uživaju u poslednjim rečima tehnologije, a sve one koji vole da se igraju očekuje mnoštvo društvenih igara i kvizova, dok će ekipe koje vole timski rad imati prilike da se pokažu u Escape room-u. Ali to nije sve!  


Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.12.2023. do 10.12.2023.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Digital & Entertainment Festivals d.o.o.
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://gamescon.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...