x

Tribalion - Call of the Wild 2020

Tribalion - Call of the Wild 2020

Tribalion - Call of the Wild održaće se u subotu, 16. maja 2020. godine, na Tari, u organizaciji Fitnes centar No.1 Gym, u saradnji sa Smart Match Event Team-om.


Tribalion trka predstavlja trku sa preprekama koja pak predstavlja adrenalinski, avanturistički sport u kome je cilj takmičara da prođe zadatu (obeleženu) stazu, savladavajući prepreke, postavljene od strane organizatora. Prepreke mogu da uključe, ali nisu ograničene na penjanje preko zidova, nošenje teškog tereta, penjanje uz konopac, prelaženje vodenih površina konopcima, plivanje, puzanje kroz blato… i mnoge druge. Ovakve trke su izuzetno popularne u svetu, kao i u našem okruženju, a broj učesnika je u stalnoj ekspanziji.


Ovogodišnji Tribalion - Call of the Wild održaće se na prelepim terenima planine tare, budući da je planina Tara neverovatna lokacija za jedno ovakvo takmičenje, zahtevni tereni i izuzetne prirodne lepote su neodoljive svim zaljubljenicima u sportove u prirodi. Start trke predviđen je u 10:00 časova kod hotela Bor.


KO? Tribalion - Call of the Wild 

ŠTA? trka sa preprekama, trčanje

KAD? 16. maj 2020.

GDE? Tara


Programom Tribalion - Call of the Wild predviđeno je održavanje tri trke, i to: Tribalion challenge - 23 km (1150 m vertikalnog uspona sa 35 izazova i prepreka); Tribalion green - 12 km (sa 20 izazova i prepreka); i Race for kids - 1.5 km. Takođe, programom manifestacije, pored same trke, organizator je predvideo dosta pratećih aktivnosti za sve učesnike/ce, sa ciljem da svim učesnicima priredi vikend za pamćenje, a da, pritom, na pravi način promovišu Bajinu Baštu i planinu Taru, kao idealnu lokaciju za avanturistički turizam.


Pravo učešća na Tribalion - Call of the Wild imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari, koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih ućesnika/ca za učešće na Tribalion - Call of the Wild obavljaće se do 11. maja 2020. godine, do 23:59h, putem online formulara.



Napomena:

- Finalni ček-in učesnika/ca i podela startnih paketa obavljaće se u zoni starta/cilja, u petak, 15.05.2020. godine, u periodu od 06 do 20h, kao i u subotu, 16.05.2020. godine, do 09:30 časova.

- Bodovanje takmičara na trci je pojedinačno. 

- Pored toga, svi takmičari koji prijave svoje timove, ulaze i u plasman timova. 

- Timovi broje najmanje po četiri takmičara i mogu biti muški, ženski i mešoviti. 

- Ovim trka postaje zanimljivija, a dozvoljena je i međusobna saradnja i pomoć među članovima tima prilikom prelaska preko prepreka.

- Svaki tim sa četiri ili više takmičara učestvuje u generelnom plasmanu.

- Da bi tim bio rangiran, svi članovi tima moraju završiti trku.



- Ukupno vreme tima biće sračunato kao zbir vremena svih članova tima.

- Članovi tima mogu završiti trku odvojeno.

- Članovi tima mogu biti istog ili suprotnog pola.

- Na trci će biti tri vrste rangiranja, i to: za timove istog pola (m/ž) i za mešovite timove. 

- Svi učesnici učestvuju na sopstvenu odgovornost.

- Takmičari mlađi od 18 godina mogu učestvovati samo uz pismenu saglasnost roditelja, kao i uz njihovo prisustvo na samoj trci.

- Od takmičara se očekuje da se takmiče u duhu fer-pleja, svako neportsko ponašanje dovešće do diskfalifikacije takmičara.

- Takmičari su dužni da pomognu drugom takmičaru ukoliko je povređen i da ga zbrinu do dolaska medicinskog tima.

- Pobednik trke je ekipa/takmičar koji pređe zadatu stazu i zadate izazove/prepreke za najkraće vreme.

- U slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo odlaganja/otkazivanja trke.


Više informacija o Tribalion - Call of the Wild možete dobiti putem telefona +381 (0) 60 635 6556; +381 (0) 66 858 0385 (Boris Tomić - Direktor Trke) i/ilii-mejla info@tribalion.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 16.05.2020. do 16.05.2020.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Fitnes centar No.1 Gym
Mesto: Tara
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@tribalion.rs
Web sajt: https://tribalion.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...