Trka prijateljstva Kula 2020

12. Trka prijateljstva Kula održaće se u subotu, 20. juna 2020. godine, u Kuli, u organizaciji Atletskog kluba Hajduk Maraton Tim Kula, a uz podršku Opštine Kula, kancelarije za mlade SO Kula, Turističke organizacije opštine Kula, Crveni krst Kula, AK Crvenka…


Trka prijateljstva predstavlja spoj trčanja, mladosti, prijateljstva, humanosti, razumevanja, radosti, i ima za cilj promociju aktivnog života i podizanje svesti kod mladih ljudi o značaju bavljenja trčanjem, sportom. Na Trci prijateljstva je do sada učestvovalo više od 5.000 trkača amatera, rekreativaca i profesionalaca. Kao najmasovniji sportski događaj u opštini Kula, Trka prijateljstva je postala svojevrsan brend i upravo zbog toga na stazi možemo videti učesnike i klubove iz celog regiona, ali i šire.


Ovogodišnja trka prijateljstva Kula održaće se na ulicama Kule, sa startom kod Glavne pošte (ugao ulica Josipa Kramera i Lenjinove) u 18:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS). 


KO? 12. Trka prijateljstva Kula

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 20 jun 2020. 

GDE? Kula


Programom trke prijateljstva Kula predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 5000 m; Trka na 10000 m; Dečija trka na 800 m. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start trke bude kod spomenika, ulica Josipa Kramera.


Pravo učešća na trci priljateljstva Kula imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktinosti, i uredno prijavljeni, uz plaćanje startnine u iznosu od 1500 dinara po takmičaru/ki. + Startnina na dan trke iznosi 2000 dinara.


Priljaviljanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci priljateljstva Kula obavljaće se putem online prijave.


Za najuspešnije takmičare/ke trke prijateljstva Kula predviđene su sledeće nagrade: Pobednici u ženskoj i muškoj konkurenciji pored novčane nagrade dobijaju i robne nagrade Supplemenstote.rs I drugih sponzora; Prvoplasirani muškarac i žena dobijaju poklon Garmin sat; Najstariji i najlmađi učesnik takođe dobijaju robne nagrade sponzora trke kao i najbriži Kuljanin i najbrža Kuljanka.Napomena: 

- DEČIJA TRKA 800M: OŠ 1-8 razreda. START: 17h30 (nema prijava ). Obezbeđene učesničke medalje i nagrade za prvih troje u muškoj i ženskoj konkurenciji po kategorijama 1.-4. i 5-8 razred.

- Startni paket sa prevozom iz Beograda je 2000 RSD za one koji se prijave i uplate do 31.03.2020.

- Sadržaj startnog paketa u potpunosti vam nećemo otkriti ali deo možemo: Asics majica, ranac, vrhunska medalja, energetska čokoladica, pokloni sponzora, čip merenje vremena i mnogo zagarontovane zabave.

- INSTRUKCIJE ZA UPLATU: Primalac- AK Hajduk Maraton Tim Kula; Adresa: Milana Grozdića 11, Kula 25230; Svrha-12.Trka Prijateljstva Kula; Poziv na broj: svaki učesnik će dobiti instrukcije pri prijavi, kao I žr.

- Uplatom startnine u Kuli obezbeđujete besplatnu startninu za Brčko, Vidovdansku trku (10km) 27.06.2020.

- Pri preuzimanju startnih paketa svaki trkač potpisuje izjavu da trči na svoju odgovornost, a za maloletna lica, potpis stavlja roditelj ili trener. 

- Poželjan lekarski pregled ne stariji od 6 meseci (nije obavezan).

- Startni broj se nosi u predelu grudi na prednjoj strani (kako bi rezultati i čip vreme bilio validno očitano).

- Ulazak u startni zonu je najkasnije do 17:50h;
- Elitni trkači će biti odvojeni ogradom, trakom, sudijama.
- Obratite pažnju na pravac kretanja, trčanja, trči se isključivo desnom stranom.
- Sertifikovana staza (10km), zajednički start (okrepne stanice, na svakih 2,5km).
- Prijavljeni za jednu trku ne može trčati drugu, biće automatski diskvalifikovan!
- Promena trke je moguća iskljućivo na dan trke od 12h-17:30h.
- Na samoj stazi i pored staze vas očekuju orkestri, DJ, muzika za što zabavnije i lakše trčanje i uživanje.
- PRIJAVNI CENTAR: Radno vreme od 12h do 17h30 u centru mesta, kod pošte, trg Slobode.

- SVLAČIONICE I TUŠIRANJE stadion Milan Sredanović (Bivši FK Hajduk) Ul.Svetozara Markovića, 250m od starta- cilja. Kapije će biti otovorene od 14h!

- Na trci je obezbeđena lekarska ekipa, policija, obezbeđenje kao i redarska služba.Program trke prijateljstva Kula 2020:
Subota, 20. jun 2020.
17:30 - Start trke na 800 m
18:00 - Start trka na 5 i 10 km
19:00 - Proglašenje pobednika

20:00 - Druženje i zajedniča večera


Više informacija o trci prijateljstva Kula možete dobiti putem telefona +381 60 65 37 537 i/ili i-mejla akhajdukkula@gmail.com i zmisovic@gmail.com 


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.06.2020. do 20.06.2020.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Ultimate Nutrition trka prijateljstva 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Hajduk Maraton Tim Kula
Mesto:
Kula
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
akhajdukkula@gmail.com
Web sajt: posetite stranicu
Facebook: posetite stranicu
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...