Svetosavski turnir u mini rukometu Beograd 2020

Foto: RSB

14. Međunarodni Svetosavski turnir u mini rukometu Beograd održaće se u subotu i nedelju,  25. i 26. januara 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Rukometnog saveza Beograda.


Rukometni savez Beograda i klubovi Beograda su opredeljeni za rad sa najmlađim selekcijama i stvaranjem velike sportske baze. Kao nadogradnja tog rada već 14. godinu za redom Rukometni savez Beograda organizuje Svetosavski turnir Beograd, kao poklon deci za školsku slavu i kao mogućnost klubovima da u široj konkurenciji, kroz igru i druženje provere svoje sportske kvalitete.


Ovogodišnji Svetosavski turnir u mini rukometu Beograd održaće se u u sportskoj dvorani SKC Obrenovac, u skladu sa pravilima Rukometnog saveza Beograda i Rukometnog saveza Srbije (RSS).


KO? 14. Svetosavski turnir u mini rukometu Beograd

ŠTA? mini rukomet, turnir

KAD? 25. - 26. januar 2020.

GDE? SKC Obrenovac (Beograd)


Programom Svetosavskog turnira u mini rukometu Beograd predviđena su takmičenja u mini rukometu (6+1) za devojčice i dečake rođene 2007. i mlađe. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je i održavanje, 9. po redu, takmičenja u mini rukometu (4+1) za devojčice i dečake 2009. i mlađe. 


Pravo učešća na Svetosavskom turniru u mini rukometu Beograd imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: devojčice rođene 2007. i mlađe; dečaci rođeni 2007. i mlađi; devojčice rođene 2009. i mlađe; dečaci rođeni 2009. i mlađi.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Svetosavskom turniru u mini rukometu Beograd obavljaće se do 15.01.2020. godine. putem i-mejl adrese savic@rsb.org.rsNapomena:
- Predviđeni broj ekipa mini rukometni turnir (6+1) je 8 za devojčice i 8 za dečake.
- Predviđeni broj ekipa mini rukometni turnir (4+1) je 8 za devojčice i 8 za dečake.
- Popuna turnira ekipama po redosledu prijavljivanja.

Više informacija o Svetosavskom turniru u mini rukometu Beograd možete dobiti putem telefona +381 (0)11 3629126 i +381 (0)11 3629127.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.01.2020. do 26.01.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Rukometni savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
rsbgd@rsb.org.rs
Web sajt: http://www.rsb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...