Srebrno jezero polumaraton 2020

6. Srebrno jezero polumaraton održaće se u subotu, 07. marta 2020. godine, u Velikom Gradištu, u organizaciji Atletskog kluba VGSK - Veliko Gradište.


Ovogodišnji Srebrno jezero polumaraton održaće se na stazi koja se pruža obalom Dunava i Srebrnog jezera, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Srebrno jezero polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka:  Polumaraton - 21,1 km; Trka zadovoljstva - 5 km; Trka za decu - 100 m (deca od 3 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start svih trka bude u gradskom parku u Velikom gradištu.


KO? Srebrno jezero polumaraton

ŠTA? polumaraton, trka, trčanje

KAD? 07. marta 2020. 

GDE? Veliko Gradište


Pravo učešća na Srebrno jezero polumaratonu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: Polumaraton - Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji; 40-50 u muškoj i ženskoj konkurenciji; 50+ u muškoj i ženskoj konkurenciji; Trka zadovoljstva - Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji (* Starosne kategorije biće naknadno definisane u skladu sa strukturom prijavljenih takmičara.); Trka za decu - Od 3 do 6 godina i 7+ godina.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Srebrno jezero polumaratonu obavljaće se do 24.02.2018. godine, putem online forumulara. (* Učesnici trke zadovoljstva prijavljivaće se na dan trke.)


Za najuspešnije takmičare/ke Srebrno jezero polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari i medalje za prvoplasirane u svim kategorijama (polumaraton); Unikatne medalje za sve finišere polumaratona; Online diplome; Medalje za prvoplasirane u "Trci zadovoljstva".Napomena:

- Staza: Jedan krug, potpuno ravna, asfaltirana, celom dužinom pruža se obalom Dunava i Srebrnog jezera. Start trke je u gradskom parku u Velikom Gradištu.

- Vremenski limit trke je 3 sata.

- Startni paket sadrži: Unikatne medalje za sve finišere polumaratona; Online diploma; Elektronsko merenje vremena; Lunch paket; Okrepa na stazi i cilju; Sportske trkačke majice.

- Startnina: Domaći takmičari plaćaju uplatnicom, najkasnije 29.02.2020. Nakon tog datuma, bez izuzetka, prijave nisu moguće. Atletsko Udruženje VGSK; Obala Kralja Petra I 27, Veliko Gradište; Iznos: 600 din; Račun: 160-495955-94; Poziv na broj: Broj telefona.


Program Srebrno jezero polumaratona 2020:
Subota, 07. mart 2020.
07:00 - 10:00 - Preuzimanje brojeva
10:40 - Trka za decu
11:00 - Start polumaratona i trke zadovoljstva
13:00 - Proglašenje pobednika i dodela nagrada


Više informacija o Srebrno jezero polumaratonu možete dobiti putem telefona na broj +381 (0) 65 270 99 85 i/ili i-mejla srebrnojezeropolumaraton@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.03.2020. do 07.03.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletsko udruženje VGSK
Mesto:
Veliko Gradište
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
srebrnojezeropolumaraton@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...