x

Koloseum kup 2019

Koloseum kup 2019

6. Internacionalno takmičenje u funkcionalnom fitnesu Koloseum kup održaće se u subotu i nedelju, 31. avgusta. i 01. septembra 2019. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Sportskog udruženja Koloseum 021.


Takmičenje u funkcionalnom fitnesu Koloseum kup predstavlja sportsku manifestaciju koja se već tradicionalno svakog leta održava u Novom Sadu. Celukupna ideja i organizacija su pod rukovodstvom sportskog udruženja „Koloseum 021“ iz Novog Sada, i njegovog osnivača - Dejana Stevića. Koloseum kup godinama služi i kao svojevsno okupljanje najboljih crossfit takmičara koji vreme iskoriste kako za nadmetanje i proveru fizičke spreme, tako i za druženje, uz to, učesnicima i gostima otvara mogućnost da se kroz brojne propratne sadržaje upoznaju sa najnovijom opremom iz sfere crossfita i najkvalitetnijom suplementacijom. Do sada je kroz takmičenje prošlo preko 500 takmičara iz zemlje i regiona koji su imali priliku da pokažu spremnost da, neretko, i u jako teškim vremenskim uslovima, pomere granice svojih mogućnosti i svaki atom snage ulože ne bi li došli do pobedničkog postolja. Cilj crossfit takmičenja Koloseum kup je promocija zdravlja, zdravog načina života i svakodnevne fizičke aktivnosti, odnosno podizanje svesti da su sport i svakodnevna aktivnost neophodni i sastavni deo našeg života.


Ovogodišnje takmičenje Koloseum kup održaće se u Novom Sadu, uz učešće preko 100 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. 


KO? 6.  Koloseum kup

ŠTA? funkcionalni fitnes, takmičenje

KAD? 31.08.-01.09.2019  

GDE? Novi Sad


Programom takmičenja Koloseum kup predviđeno je da prvog dana takmičenja (subota, 31.08.2019.) bude kvalifikacioni dan dan, u okviru koga će takmičari imati priliku da kroz nekoliko WOD-ova (Workout Of the Day) izbore svoje mesto u polufinalu i finalu koji će se održati narednog dana (nedelja, 01.09.2019.).


Takmičenje se sastoji iz više različitih disciplina kao što su trčanje, plivanje, vožnja kajaka, dizačkih disciplina, gimnastičarskih vežbi, improvizovanih vežbi (preskakanje kutija, prevrtanje guma, penjanje uz konopac, hodanje na rukama i sl...)



Pravo učešća na takmičenju Koloseum kup imaće svi zainteresovani punoletni građani, bez gornjeg limita u godinama, uz plaćanje kotizacije. Takmičenje je otvoreno za oba pola. Takođe, takmičenje je otvoreno za sve nivoe spremnosti, a u skladu sa godinama starosti i nivoom fizičke spremnosti, takmičari će biti podeljeni po kategorijama.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na takmičenju Koloseum kup obavljaće se putem online formulara https://bit.ly/2ZSU6nR  


Više informacija o takmičenju Koloseum kup možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 12 84 821 (Dejan Stević).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 31.08.2019. do 01.09.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Koloseum 021
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: dekistevic@gmail.com
Web sajt: http://dekistevic.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...