x

Novogodišnji Ibarski kros 2019

Novogodišnji Ibarski kros 2019

9. Novogodišnji Ibarski kros održaće se u subotu, 12. januara 2019. godine, u Kraljevu, u organizaciji Atletskog kluba Kraljevo u saradnji Gradom Kraljevom.


Ovogodišnji Novogodišnji Ibarski kros održaće se na stazi kod nove sportske hale u Ribnici (Kraljevo), sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog savza Srbije (ASS).


Programom Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 800 m za mlađe pioniri/ke; Trka na 800 m za pionire/ke; Trka na 1600 m za mlađe juniorke, juniorke i seniorke; Trka na 2400 m za mlađe juniore i juniore; Trka na 4000 m za seniore; Trke od 1600 do 4000 m za veterena po kategorijama.


KO? 9. Novogodišnji Ibarski kros

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 12. januar 2019.  

GDE? Kraljevo


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj svih trka bude kod nove sportske hale u Ribnici, a start prve trke planiran je da se održi u 12:00 časova.


Pravo učešća na Novogodišnjem Ibarskom krosu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mlađi pioniri, mlađe pionirke, pioniri, pionirke, mlađe juniorke. mlađi juniori, juniorke, juniori, seniorke, seniori, veterani, veteranke.


Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđene su sledeće nagrade: Pehari za pobednike/ce u svim kategorijama; Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.


Napomena:

  • Dužine trka su orijentacione.

  • Svi takmičari/ke koji nastupaju, takmiče se na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.01.2019. do 12.01.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub Kraljevo
Mesto: Kraljevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...