Novogodišnji Ibarski kros 2019

9. Novogodišnji Ibarski kros održaće se u subotu, 12. januara 2019. godine, u Kraljevu, u organizaciji Atletskog kluba Kraljevo u saradnji Gradom Kraljevom.


Ovogodišnji Novogodišnji Ibarski kros održaće se na stazi kod nove sportske hale u Ribnici (Kraljevo), sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog savza Srbije (ASS).


Programom Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 800 m za mlađe pioniri/ke; Trka na 800 m za pionire/ke; Trka na 1600 m za mlađe juniorke, juniorke i seniorke; Trka na 2400 m za mlađe juniore i juniore; Trka na 4000 m za seniore; Trke od 1600 do 4000 m za veterena po kategorijama.


KO? 9. Novogodišnji Ibarski kros

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 12. januar 2019.  

GDE? Kraljevo


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj svih trka bude kod nove sportske hale u Ribnici, a start prve trke planiran je da se održi u 12:00 časova.


Pravo učešća na Novogodišnjem Ibarskom krosu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mlađi pioniri, mlađe pionirke, pioniri, pionirke, mlađe juniorke. mlađi juniori, juniorke, juniori, seniorke, seniori, veterani, veteranke.


Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđene su sledeće nagrade: Pehari za pobednike/ce u svim kategorijama; Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.


Napomena:

  • Dužine trka su orijentacione.

  • Svi takmičari/ke koji nastupaju, takmiče se na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 12.01.2019. do 12.01.2019.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski klub Kraljevo
Mesto:
Kraljevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Dunavski polumaraton 2019
+ Beogradski maraton 2019
+ Zimska Univerzijada 2019
+ Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani 2019
+ Beli kros 2019

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...