Zimski polumaraton 2018

11. Zimski polumaraton održaće se u nedelju, 25. novembra 2018. godine, u Boru, u organizaciji Atletskog kluba Bor.


Ovogodišnji Zimski polumaraton održaće se na stazi u okviru Sportskog centra Bor (ul. Zeleni Bulevar bb) u Boru, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije.


Programom Zimskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Štafeta 2x10 km; Štafeta 4x5 km.


KO? 11. Zimski polumaraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 25. novembar 2018.

GDE? Bor


Pravo nastupa na Zimskom polumaratonu imće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, bez obzira na klupsku pripadnost i godine, uz plaćanje startnine u iznosu od 1000 dinara po učesniku/ci.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Zimskom polumaratonu obavljaće se do 23.11.2018. godine, putem i-mejl adrese fast030@yahoo.com


Za najuspešnije takmičare/ke Zimskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirana takmičara svakoj kategoriji dobijaju: diplomu, medalju a prvoplasirani i pehar u asolutnoj kategoriji dobijaju: diplomu,medalju a prvoplasirani i pehar. Svako ko završi trku dobija učesničku medalju. Štafete dobijaju medalje i diplome.Napomena:

  • Pravo nastupa imaju svi bez obzira na klupsku pripadnost, pol i godine.

  • Startnina se plaća po prijavljenom takmičaru, na račun : 160-331147-12 Banka Intesa u iznosu od 1000 dinara ili gotovinski na licu mesta na dan takmičenja.

  • Kategorije: 1.Apsolutna; 2.Seniori do 40 godina; 3.Veterani od 40-44 godina; 4.Veterani od 45-49 godina; 5.Veterani od 50-54 godina; 6.Veterani od 55-59 godina; 7. Veterani preko 60 godina; 8.Žene; Štafete :2x10km(štafete mogu biti i mešovite); Štafete :4x5 km za mlađe ispod 18 godina(štafete mogu biti i mešovite).

  • Svi takmičari/ke koji nastupaju, takmiče na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.

  • Staza je asfaltna I valovita, 6 metara širine, krug je 1040 m.

  • Okrepna stanica na jednom mestu kod cilja.

  • Okupljanje takmičara i podela brojeva vršiće se na sam dan trke (09:00 -10:00) - sat vremena pre starta trke kod Autobuske stanice.


Više informacija o Zimskom polumaratonu možete dobiti putem telefona +381 (0) 61 690 67 44 (Staniša Aksić).Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.11.2018. do 25.11.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Bor
Mesto:
Bor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
fast030@yahoo.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...