x

Trofej Beograda u stonom tenisu 2018

Trofej Beograda u stonom tenisu 2018

Trofej Beograda u stonom tenisu održaće se u subotu i nedelju, 20. i 21. oktobra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Stonoteniskog saveza Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u stonom tenisu održaće se u SC Kovilovo (ul. Zrenjaninski put 170) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.


Programom Trofeja Beograda u stonom tenisu predviđena su takmičenjau sledećim kategorijama: mini kadeti pojedinačno - 20. oktobar (rođeni 2008. godine i mlađi); mini kadetkinje pojedinačno - 20. oktobar; mlađi kadeti pojedinačno - 21. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa mlađe kadetkinje pojedinačno - 21. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa kadeti pojedinačno - 20. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa kadetkinje pojedinačno - 20. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa juniori pojedinačno - 21. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa juniorke pojedinačno - 21. oktobar; boduje se za rang listu; A klasa. Kvalifikacioni delovi turnira, se igraju u grupama sa 3 ili 4 igrača ili igračice. Finalni deo turnira u svim konkurencijama će se održati po nokaut sistemu


KO? Trofej Beograda u stonom tenisu

ŠTA? stoni tenis, takmičenje

KAD? 20. - 21. oktobar 2018.

GDE? SC Kovilovo (Beograd)


Pravo učešća na Trofeju Beograda u stonom tenisu imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 800 dinara po takmičaru/ki.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trofeju Beograda u stonom tenisu obavljaće se do 17.10.2018. godine, do 15h, putem i-mejl adrese stsbgd@gmail.com


Napomena:

  • Žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija.

  • Sve partije se igraju na tri dobijena seta.

  • Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs)

  • Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do četvrtka, 18.10.2018. u 15.00 časova.

  • Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, kluba plaća prijavninu.

  • Prijavnina se  plaća na tekući račun Stonoteniski savez Beograda Region Beograd 205-0000000028578-05, ili na licu mesta.

  • Vrhovni sudija je Dragica Živanović; vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika; saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju.

  • Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.10.2018. do 21.10.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski savez Beograda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: stsbgd@gmail.com
Web sajt: https://www.stsbg.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...