x

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2018

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2018

33. Tradicionalni Međunarodni sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u periodu od 29. novembra. do 02. decembra 2018. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.


Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Ovogodišnji sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u hali 4 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.

KO? 33. Međunarodni sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim

ŠTA? sajam, zima, sportska oprema

KAD? od 29.11. do 02.12. 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajama zimske sportske opreme - Expo - Zim predviđeno je prezentovanje najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrunskih svetskih brenodava, zimskih turistički centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela i odmarališta.

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim predstavlja jedinstvenu prilika da lјubitelјi zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povolјne turističke aranžmane.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.11.2018. do 02.12.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo; Asocijacija sport za sve
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: expozim@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...