Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2018

33. Tradicionalni Međunarodni sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u periodu od 29. novembra. do 02. decembra 2018. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.


Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Ovogodišnji sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u hali 4 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.

KO? 33. Međunarodni sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim

ŠTA? sajam, zima, sportska oprema

KAD? od 29.11. do 02.12. 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajama zimske sportske opreme - Expo - Zim predviđeno je prezentovanje najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrunskih svetskih brenodava, zimskih turistički centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela i odmarališta.

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim predstavlja jedinstvenu prilika da lјubitelјi zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povolјne turističke aranžmane.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 29.11.2018. do 02.12.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Beogradski sajam doo; Asocijacija sport za sve
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
expozim@sajam.rs
Web sajt:
http://sajam.rs

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sajam sporta 2018
+ Plivački miting Kup Kragujevca 2018
+ Trofej Beograda u stonom tenisu 2018
+ Zemunska jedriličarska regata 2018
+ Evropski fitnes kongres 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...