Balkansko prvenstvo u karateu za decu 2018

23. Balkansko prvenstvo u karateu za decu održaće se u periodu od 27. do 29. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate federacije Srbije u saradnji sa Balkanskom karate federacijom, a pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Ovogodišnje Balkansko prvenstvo u karateu za decu održaće se sportskoj hali Ranko Žeravica (ul. Pariske Komune 20, Novi Beograd) u Beogradu,  a u skladu sa pravilima Balkanske karate federacije i WKF-a.

Programom Balkanskog prvenstva u karateu za decu predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, borbe pojedinačno, kate ekipno.

KO? 23. Balkansko prvenstvo u karateu za decu

ŠTA? karate, takmičenje

KAD? od 27. do 29. aprila 2018.

GDE? Hala Ranko Žeravica (Beograd)


Pravo učešća na Balkanskom prvenstvu u karateu za decu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: deca od 8 godina (2010); deca od 9 godina (2009); deca od 10 godina (2008); deca od 11 godina (2007); deca od 12 godina (2006); deca od 13 godina (2005); u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovani učesnika/ca za učešće na Balkanskom prvenstvu u karateu za decu obavljaće se do 24.04.2018. godine.


Napomena:

  • Svaka zemlja (reprezentacija) ima pravo da prijavi do 4 takmiačra u disciplini kate pojedinačno, do 4 takmičara za borbe pojedinačno i 1 ekpu za kate ekipno.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.04.2018. do 29.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Karate federacija Srbije; Balkanska karate federacija
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office1@karateserbia.org
Web sajt: http://karateserbia.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...