x

Balkansko prvenstvo u karateu 2018

Balkansko prvenstvo u karateu 2018

20. Balkansko prvenstvo u karateu za seniore i seniorke održaće se u subotu i nedelju, 24. i 25. marta 2018. godine, u Istanbulu (Turska), u organizaciji Turske karate federacije i Balkanske karate ederacije.


Ovogodišnje Balkansko prvenstvo u karateu za seniore i seniorke održaće se u sportskoj hali “Turan” u Istanbulu (Turska), u skladu sa pravilima Balkanske karate federacije (BKF) i WKF-a.

Programom Balkanskog prvenstva u karateu za seniore i seniorke predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojediačno, borbe ekipno. Takođe, programom manifestacije predviđeno je i održavanje takmičenja za veterane i veteranke.


KO? 20. Balkansko prvenstvo u karateu

ŠTA? karate, kate, borbe

KAD? 24. i 25. marta 2018.

GDE? Istanbul (Turska)


Pravo učešća na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani, u nekoj od sledećih kategorija: kate - seniori (16+ godina), seniorke (16+ godina); borbe - seniori (18+ godina), seniorke (18+ godina); uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore i seniorke obavljaće se do 20.marta 2018. godine.


Napomena:

  • Težinske kategorije: Seniorke (-50, -55, -61, -68, +68 kg); seniori (-60, -67, -75, -84, +84 kg).

  • Svaka zemlja (reprezentacija) ima pravo da prijavi do 4 takmičara za kate pojedinačno; do 4 takmičara za borbe pojedinačno; odnsono po 1 ekipu za kate i borbe ekipno.

  • Svi takmičari moraju imati sa sobom zaštitne rukavice i pojase (crveni i plavi), kao i ostalu zaštitnu opremu u skladu sa pravilima WKF-a.

  • Za sve učesnike i njihove pratioce obavezno je zdravstveno i putno osiguranje.

  • Organizator ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualne povrede i nezgode u tokom trajanja takmičenja.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.03.2018. do 25.03.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Turska karate federacija; Balkanska karate federacija
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@balkankarate.org
Web sajt: http://www.balkankarate.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...