Balkansko prvenstvo u karateu 2018

20. Balkansko prvenstvo u karateu za seniore i seniorke održaće se u subotu i nedelju, 24. i 25. marta 2018. godine, u Istanbulu (Turska), u organizaciji Turske karate federacije i Balkanske karate ederacije.


Ovogodišnje Balkansko prvenstvo u karateu za seniore i seniorke održaće se u sportskoj hali “Turan” u Istanbulu (Turska), u skladu sa pravilima Balkanske karate federacije (BKF) i WKF-a.

Programom Balkanskog prvenstva u karateu za seniore i seniorke predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojediačno, borbe ekipno. Takođe, programom manifestacije predviđeno je i održavanje takmičenja za veterane i veteranke.


KO? 20. Balkansko prvenstvo u karateu

ŠTA? karate, kate, borbe

KAD? 24. i 25. marta 2018.

GDE? Istanbul (Turska)


Pravo učešća na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani, u nekoj od sledećih kategorija: kate - seniori (16+ godina), seniorke (16+ godina); borbe - seniori (18+ godina), seniorke (18+ godina); uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore i seniorke obavljaće se do 20.marta 2018. godine.


Napomena:

  • Težinske kategorije: Seniorke (-50, -55, -61, -68, +68 kg); seniori (-60, -67, -75, -84, +84 kg).

  • Svaka zemlja (reprezentacija) ima pravo da prijavi do 4 takmičara za kate pojedinačno; do 4 takmičara za borbe pojedinačno; odnsono po 1 ekipu za kate i borbe ekipno.

  • Svi takmičari moraju imati sa sobom zaštitne rukavice i pojase (crveni i plavi), kao i ostalu zaštitnu opremu u skladu sa pravilima WKF-a.

  • Za sve učesnike i njihove pratioce obavezno je zdravstveno i putno osiguranje.

  • Organizator ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualne povrede i nezgode u tokom trajanja takmičenja.

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 24.03.2018. do 25.03.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Turska karate federacija; Balkanska karate federacija
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@balkankarate.org
Web sajt:
http://www.balkankarate.org

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropsko prvenstvo u rvanju 2018
+ Karate turnir Zlatni pojas 2018
+ Džudo trening kamp Kikinda 2018
+ Trofej Beograda u džudou 2018
+ Džudo turnir Mladost Evrope 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...