BetWinner

MTB trka Vršački izazov 2017

10. MTB trka Vršački izazov održaće se u needlju, 24. septembra 2017. godine, u Vršcu, u organizaciji Kluba Izazov i Biciklističkog saveza Srbije.


Ovogodišnja MTB trka Vršački izazov održaće se na Vršačkim planinama, sa startom ispred planinarskog doma na Vršačkom bregu, u 10:30: časova, a u skladu sa MTB pravilima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) i UCI.

Programom MTB trke Vršački izazov predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Elite (5 krugova), Under 23 (5 krugova), Juniori (4 kruga), Masters (3 kruga), W. Elita (3 kruga), Juniorke (2 kruga), Kadeti (2 kruga), Hobi sport (2 kruga), Mlađi kadeti (2 kruga), Kadetkinje (2 kruga), Poletarci (6 malih krugova), Mlađe kadetkinje (6 malih krugova), Hobi fun (6 malih krugova).

Pravo učešća na MTB trci Vršački izazov imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: elite, w. elite, under 23, juniori, juniorke, masters, kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, poletarci, hobi sport, hobi fun, uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na MTB trci Vršački izazov obavljaće se na licu mesta na dan takmičenja.

Za najuspešnije takmičare/ke MTB trke Vršački izazov predviđene su sledeće nagrade: Za tri prvoplasirana takmičara u svim kategorijama predviđene su medalje; Nadrada za prvo mesto u Men Elite kategoriji novčana nagrada i besplatan vikend za dvoje u hotelu Srbija u Vršcu, a Women Elite novčana nagrada, besplatan vikend za dvoje u hotelu Srbija u Vršcu i tandem let paraglajderom.

Napomena:
 • Pravo nastupa imaće takmičari licencirani za 2017. godinu.
 • Staza: kružna šumska staza dužine 6800 m (mali krug je dužine 2500 m).
 • Svi takmičari moraju nositi zaštitne kacige i imati tehnički ispravne bicikle.
 • Trka se vozi isključivo na MTB biciklima.
 • Svi takmičari učestvuju na sopstveni rizik i svojim startom usvajaju Propozicije takmičenja.
 • Organizator ne odgovara za postupke učesnika prema samom sebi ili prema drugim licima, kao ni za eventualnu materijalnu štetu nastalu tokom takmičenja.
 • Obezbeđeno je dežurstvo ekipe hitne pomoći.
 • Organizator zadržava pravo izmene i dopune Propozicija, o čemu će učesnike blagovremeno obavestiti na tehničkom sastanku.
Program takmičenja:
Nedelja, 24. septembar 2017.
 • 10:30 - Start trke - poletarci, poletarke (U11 i U13)
 • 11:00 - Start trke - kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti, hobi sport, hobi fun
 • 13:00 - Start trke - elite w+m, u23, juniori, juniorke
 • 13:02 - Start trke - masters

Više informacija o MTB trci Vršački izazov možete dobiti putem telefona na broj +381 63 102 15 90 (Miloš Lazarević).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.09.2017. do 24.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Klub Izazov
Mesto:
Vršac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
klubizazov@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...