x

Memorijalni stonoteniski turnir Sabo Ištvan 2017

7. Memorijalni stonoteniski turnir Sabo Ištvan održaće se u subotu, 02. septembra 2017. godine, u Čoki, u organizaciji Stonoteniskog kluba Čoka.


Ovogodišnji memorijalni stonoteniski turnir Sabo Ištvan održaće se u sali O.Š. Jovan Popović (ul. Branka Radičevića 11) u Čoki, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom memorijalnog stonoteniskog turnira Sabo Ištvan predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: mini kadeti i mini kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2007. godine i mlađi); mlađi kadeti i mlađe kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2005. godine i mlađi); kadeti i kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2003. godine i mlađi).

Takođe, programom manifestacije predviđeno je da se kvalifikacioni deo turnira održi po grupama od 3‐4 igrača ili igračice na tri dobijena seta, dok će se finalni deo turnira igrati po kup sistemu na ispadanje u tri dobijena seta.    

Pravo učešća na memorijalnom stonoteniskom turniru Sabo Ištvan imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mini kadeti i mini kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2007. godine i mlađi); mlađi kadeti i mlađe kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2005. godine i mlađi); kadeti i kadetkinje (igrači i igračice rođeni 2003. godine i mlađi); uz plaćanje prijavnine u iznosu od 600 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na memorijalnom stonoteniskom turniru Sabo Ištvan obavljaće se do 31.08.2017. godine, putem i-mejl adrese stkcoka@gmail.com   

Za najuspešnije takmičare/ke memorijalnog stonoteniskog turnira Sabo Ištvan predviđene su sledeće nagrade: Prva četiri plasirana u svim kategorijama dobiće medalje i diplome, pobednici dobijaju posebnu nagradu, a obezbeđen je bogat nagradni fond (robne nagrade); Najuspešniji trener turnira dobija manji pehar u trajno vlasništvo   spomen na legendarnog trenera Sabo Ištvana, a ime dobitnika će biti ugravirano na  velikom prelaznom pehar.

Napomena:
  • Pravo učešća imaju svi registrovani i neregistrovani takmičari iz zemlje i inostranstva koji svojom prijavom automatski garantuju da su u fizičkoj i psihičkoj formi, spremni za turnir.
  • Za eventualno takmičenje za rang listu se zahteva  uredno overena takmičarska legitimacija i overeni lekarski pregled.
  • Broj i sastav kvalifikacionih grupa odrediće se po prispeću prijava i utvrđivanju broja prijavljenih igrača i igračica. Svi prijavljeni igrači igraju grupe, a „Glavni žreb“ biće napravljen na osnovu rang‐ liste iz sezone 2016‐2017 STSS, odnosno rang‐liste ETTU u slučaju da bude prijavljenih i rangiranih igrača iz inostranstva.
  • Uplata prijavnine se vrši na žiro‐račun STK Čoka,   Vojvođanska Banka 355‐1027154‐65 ili na licu mesta.
  • Takmičenje će voditi Vrhovni sudija Dragan Mandić.
  • Turnir se igra na 8 stolova marke JOOLA.

Više informacija o memorijalnom stonoteniskom turniru Sabo Ištvan možete dobiti putem telefona +381 69 552 57 64, +381 63 522 871 i +381 84 23 220.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 02.09.2017. do 02.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski klub Čoka
Mesto: Čoka
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: stkcoka@gmail.com
Web sajt: http://stkcoka.comp.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...