x

Šabački polumaraton 2017

Šabački polumaraton 2017

1. Šabački polumaraton održaće se u nedelju, 10. septembra 2017. godine, u Šapcu, u organizacij Udruženja građana Šabački maraton.


Ovogodišnji Šabački polumaraton održaće se na ulicama Šapca, sa početkom u 10:00 časova, a u skaldu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Šabačkog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Trka zadovoljstava (7 km); Trka za najmlađe i najstarije (100 m).

Pravo učešća na Šabačkom polumaratonu imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti. * Deca starosti od 14 do 18 godina moraju imati saglasnost roditelja. Pravo učešća na trci zadovoljstva imaju svi građani stariji od 10 godina; Pravo učešća na trci za najmlađe i najstarije imaju najmlađi i najstariji građani, roditelji sa bebama ili mlađom decom, penzioneri i svi drugi koji to žele.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Šabačkom polumaratonu obavljaće se putem online formulara http://trka.rs/event/51/

Za najuspešnije takmičare/ke Šabačkog polumaratona predviđene su nagrade, i to: Nagrade za tri prvoplasirana takmičara/ke u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji; Svi učesnici polumaratona koji završe trku dobijaju medalje na cilju.

Napomena:
  • Kotizacija za učešće na polumaratonskoj trci iznosi 1000 dinara, a za trku zadovoljstva 500 dinara po takmičaru/ki.
  • Trasa polumaratonske trke: Trg šabačkih žrtava (start), Trg đačkog bataljona, Laze Lazarevića, Gospodar Jevremova, Vuka Karadžića, 6. puka, Kasarska, Pocerska, Cerska, Leonarda Da Vinčija, Žike Popovića, Vojislava Ilića, Prote Smiljanića, Karađorđeva, Kneza Miloša, Cara Dušana, Trg šabačkih žrtava (cilj).
  • Trasa trke zadovoljstva: Trg šabačkih žrtava (start), Trg đačkog bataljona, Laze Lazarevića, Gospodar Jevremova, Vuka Karadžića, 6. puka, Kasarska, Pocerska, Cerska, Leonarda Da Vinčija, Žike Popovića, Vojislava Ilića, Prote Smiljanića, Karađorđeva, Kneza Miloša, Cara Dušana, Trg šabačkih žrtava (cilj).
  • Prijavom i pojavljivanjem na startu, svi učesnici prihvataju pravila i propozicije takmičenja, koja su u skladu sa pravilima ASS.
  • Svi trkači imaju mogućnost da se presvuku i svoje stvari predaju na čuvanje volonterima u prostorijama Šabačke gimnazije u ulici Masarikova 13. Stvari će biti stavljene u kesu i obeležene startnim brojem pomoću kojih će se vršiti preuzimanje istih nakon trke.
  • Dolazak u startnu zonu je najkasnije 15 minuta pre početka trke.
  • Takmičari će na stazi i u ciljnoj zoni imati na raspolaganju okrepu, medicinsku pomoć i WC.
  • Proglašenje pobednika će se održati na glavnoj bini u pešačkoj zoni u 13:00 časova.

Program manifestacije:

  • 10:00 - Start polumaratonske trke
  • 10:05 - Start trke zadovoljstva
  • 12:30 - Start trke za najmlađe i najstarije
  • 13:00 - Proglašenje pobednika

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.09.2017. do 10.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje građana Šabački maraton Šabac
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: sabackipolumaraton@gmail.com
Web sajt: http://www.sabackimaraton.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...