Vlasinski triatlon samoprevazilaženja 2017

3. Vlasinski triatlon samoprevazilaženja održaće se u nedelju, 06. avgusta 2017. godine, na Vlasinskom jezeru, u organizaciji Šri Činmoj Maraton tima.


Ovogodišnji Vlasinski triatlon samoprevazilaženja održaće se na Vlasinskom jezeru, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Srpske triatlonske unije (STU).

Programom Vlasinskog triatlona samoprevazilaženja previdđeno je održavanje sledećih trka: Olimpijski triatlon - Prvenstvo Srbije (plivanje 1500 m; vožnja bicikla 40 km; trčanje 10 km); Sprint triatlon - Kup Srbije (plivanje 750 m; vožnja bicikla 20 km; trčanje 5 km). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start trke bude na plaži ispred hotela Vlasina u 10:00 časova.

Pravo učešća na Vlasinskom triatlonu samoprevazilaženja imaće svi zainteresovani, i to: Olimpijski triatlon - svi koji su prijavljeni i stariji od 18. godina; Sprint triatlon - dozvoljeno je učešće i juniorima starijim od 16. godina; u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija i uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Vlasinskom triatlonu samoprevazilaženja možete uraditi na samom sajtu www.vlasinskitriatlon.com. Za sve prijavljene do 1. avgusta startnina iznosi 1300 dinara, za olimpijsko i sprint triatlon podjednako. Po pravilniku STU naknadne prijave posle 1. avgusta nisu moguće za kategoriju Elite već samo za samo u slučaju rekreativnih takmičara (Age kategorije) uz naplatu dvostruke vrednosti startnine odnosno 2600 dinara. 

Za najuspešnije takmičare/ke Vlasinskog triatlona samoprevazilaženja predviđene su sledeće nagrade: U Olimpijskom i Sprint triatlonu biće nagrađeni prvoplasirani, drugoplasirani i trećeplasirani takmičar u muškoj i ženskoj konkurenciji u elitnoj kategoriji za Sprit i Olimpijski triatlon; U kategirija za juniore samo u Sprint triatlonu; Takođe će biti nagađeni takmičari u Age group - starosnim kategorijama: do 30.god, 31-40.god, 41-50.god i preko 50 godina starosti; Svi trkači koji završe Sprint ili Olimpijski triatlon dobiće medalju; Prigodnu nagradu će dobiti i najstariji učesnik triatlona.
Napomena:
 • Temperatura vode na površini jezera u sunčanim danima jula i avgusta iznosi 21 - 23 ⁰C. Biciklistička i trkačka staza sve vreme prolaze u neposrednoj blizini jezera, na savršenoj asfaltnoj podlogzi i sa predivnim pogledom. Staza za trčanje je ravna, a biciklistička uglavnom ravna sa par blagih kratkih uzbrdica/nizbrdica.
 • Preporučujemo da uradite sistematski pregled i dobijete odbrenje od vašeg lekara da ste sposobni da učestvujete u ovoj trci.
 • Takmičari učestvuju u trci na sopstvenu odgovornost.
 • Svlačionica za takmičare biće obezbeđena u neposrednoj blizini starta/cilja.
 • Startninu možete platiti prilikom preuzimanja broja u subotu 5. avgusta ili na dan trke 6. avgusta od 7,30-8,30h.
 • Ukoliko želite da startinu platite unapred to možete učiniti na žiro račun: 285-2321040000011-40, primalac Šri Činmoj Maraton Tim.
 • Po pravilniku STU naknadne prijave posle 1. avgusta su moguće samo u slučaju rekreativnih takmičara uz naplatu dvostruke vrednosti startnine (2600 din).
 • Zbog ograničenja u zatvaranju saobraćaja, plivanje i bicikl mora da se završi do 13h, odnosnoi za 3 sata.

Program manifestacije:
Subota, 05. avgust 2017.

 • 18:00 - Pre race breafing u konferencijskoj sali hotela Vlasina
 • 18:30 - 19:30 - Prijave + plaćanje startnine + podizanje paketa

Nedelja, 06. avgust 2017.
 • 08:00 - Otvaranje info pulta (šator u blizini starta/cilja)
 • 08:45 - 09:30 - Check In, kontrola pogona za juniore
 • 09:45 - Line Up za sve takmičare
 • 09:55 - Linija starta
 • 10:00 - Start Sprint i Olimpijskog Triatlona

Više informacija o Vlasinskom triatlonu samoprevazilaženja možete dobiti putem telefona +381 62 834 4627 i/ili i-mejla sport@zdravahrana.com

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 06.08.2017. do 06.08.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Šri Činmoj Maraton tim
Mesto:
Vlasinsko jezero
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
sport@zdravahrana.com
Web sajt:
https://rs.srichinmoyraces.org

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja 2017
+ Dunavske čarolije 2017
+ Orijentiring takmičenje Vojvodina open 2017
+ Suva Extreme Challenge 2017
+ Atletski i plivački maraton Kanjiža 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...