Novosadski polumaraton 2017

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com
 
 

Novosadski polumaraton održaće se u subotu, 01. aprila 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Novosadskog maratona doo.


Ovogodišnji Novosadski polumaraton održaće se na stazi koja ima AIMS sertifikat (Association of international Marathons and Road Races) i prolazi kroz urbani deo grada (bez saobraćaja) i duž obale Dunava, u Novom Sadu.

Programom Novosadskog polumaratona pored Polumaratonske trke (21,1 Km), predviđeno je održavanje i sledećih trka: Štafetni polumaraton (21,1 Km), Frtalj maraton (10,5 Km), Trke zadovoljstva (4,5 Km). Takođe, programom manifestacije, start polumaratonske trke, predviđen je za 11:00 časova na Trgu Slobode u centru Novog Sada.

Pravo učešća na Novosadskom polumaratonu  imaće svi zainteresovani učesnici od sledećih kategorija: ukupno muška i ukupno ženska, uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novosadskom polumaratonu obavljaće se putem on-line forumala na internet sajtu www.marathon.org.rs

Za najuspešnije takmičare/ke Novosadskog polumaratona u obe kategorije (prva tri mesta) predviđene su plakete, dok su za sve ostale učesnike koji završe trku predviđene učesničke medalje i poklon paketi sponzora.

Napomena:
* Vremenski limit polumaratonske trke je 2 sata i 30 minuta. * Оsveženjeza takmičare/ke će biti postavljeno na svaka 3-4 Km
* Za učesnike/ce mlađe od 18 godina obavezan je lekarski pregled i saglasnost roditelja i trenera.
* Preporučuje se svim rekreativcima da obave lekarski pregled i da ga prikažu a kopiju predaju prilikom podizanju startnih brojeva.
* Podizanje brojeva održaće se u petak, 31.03.2017. godine, u periodu od 17 do 20h ispred hotela Vojvodina (Trg Slobode), kao i u subotu, 01.04.2017. godine, na istom mestu u periodu od 08:00 do 10h.
* Pasta party održaće se u petak, 31.03.2017. godine, u periodu od 19 do 21h u hotelu Vojvodina. * Kоtizacija uključuje startni brоj, majicu, medalju i paket spоnzоra, pasta parti, večeru sa pićem uz muziku u nedelju, pоsle trke.

Program manifesatcije:
Subot, 01. april 2017. godine
  • 10:00 - Start polumaratona i trke na 4,5 Km
  • 10:45 - Start trke na 10,5 Km

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.04.2017. do 01.04.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novosadski polumaraton 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Novosadski maraton doo
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.marathon.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...