x

Adidas Open Run Belgrade 2014

Adidas Open Run Belgrade 2014 N/A
Najdraža trka urbanih gradskih trkača, popularna širom sveta, otvorena trka - adidas Open Run, konačno u Beogradu! Po uzoru na svetske metropole 4. oktobra biće održana prva adidas Open Run trka, besplatna  i otvorena za sve, kako za muškarce i žene, tako i za profesionalce i rekreativce!   Pobednik trke, osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača, koja istrče trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike.

Trka je inspirisana konceptom gradskih trka urbanih trkača koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života i upravo trčanje po gradskim lokacijama uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije.

Prva adidas Open Run trka uz moto #BoostBelgrade biće održana 4.oktobra oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana "Jezero" gde će se u 10.30 časova održati  zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.

Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs  ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari moći odmah da preuzmu i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run.  

Vrhunac svih treninga, ličnih rekorda i trka je pred vama! Prijavite se za adidas Open Run, budite #allin na stazi oko Savskog jezera i  ostavite  7,7km Beograda pod svojim nogama!

adidas Open Run info

adidas Open Run je trka na kružnoj betonskoj stazi oko Savskog jezera - 7,700m
Učešće je besplatno, neograničeno, bez obzira na pol, uzrast ili fizičku spremnost
Prijavljivanje je obavezno kao  i trčanje sa startnim brojem
Prijavljivanje putem online formulara na sajtu  www.adidasrunningteam.rs  ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC DeltaCity, gde će takmičari moći odmah preuzeti i svoje startne brojeve
Svi koji se online prijave za trku startne brojeve mogu preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na dan trke na info pultu adidas Open Run
Start i cilj trke se nalaze pored restorana "Jezero" na Adi Ciganliji
Zajedničko zagrevanje za sve takmičare počinje  u 10:30h, a početak trke u 11:00h
Najbrži takmičar osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača koja prođu kroz cilj, bez obzira na rezultat dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike
Regularnost trke obezbeđuju sudije Atletskog saveza Srbij

Autor: Cvijeta Radović Održavanje: od 04.10.2014. do 04.10.2014.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Adidas
Mesto: N/A
Adresa: N/A
Kontakt tel. #1: N/A
Kontakt tel. #2: N/A
Faks:
N/A
Mobilni telefon: N/A
E-Mail adresa: N/A
Web sajt: www.adidasrunningteam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...