x

Karate turnir Arena kup 2016

Karate turnir Arena kup 2016

1. Karate turnir Arena kup održaće se u subotu, 12. novembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Arena.


Ovogodišnji karate turnir Arena kup održaće se u SC Voždovac (ul. Crnotravska 4) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS) i WKF-a.

Programom karate turnira Arena kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno (3+1).

Pravo učešća na karate turniru Arena kup imaće svi zainteresovani pojedinci i ekipe, uredno registrovani u KFS za 2016/17. godinu, odnsono uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF-a, u nekoj od odgovarajući starosnih i težinskih kategorija.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Arena kup obavljaće se do 11.11.2016. godine, do 15h, putem i-mejl adrese karateklubarena@yahoo.com

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Arena kup predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za prva tri mesta u svim disciplinama i kategorijama; Pehar za najuspešniju takmičarku; Pehar za najuspešnijeg takmičara; Pehar za najuspešniji klub u katama; Pehar za najuspešniji klub u borbama; Pehar za najuspešniji klub u ukupnom plasmanu.

Napomena:
* Za takmičare i zvanična lica neophodna je nacionalna akreditacija uredno overena za 2016/17.godinu, a za sve takmičare, i domaće i inostrane, važeći lekarski pregled i polisa osiguranja.
* Sportska i zaštitna oprema mora biti u skladu sa pravilima borenja i suđenja za takmičare, trenere i sudije.
* Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze samo treneri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom važećom akreditacijom.
* Svaki klub odgovara za zdravstveno stanje svojih takmičara i takmičari nastupaju na odgovornost klubova. Organizator takmičenja ne snosi odgovornost za eventualne povrede sportista.
* Organizator neće snositi nikakvu odgovornost (u slučaju nepoštovanja satnice, neblagovremeno regulisanih obaveza prema KFS, nedostatka potrebne dokumentacije ili zaštitne opreme), a to proizvede posledice (zabrana nastupa takmičara, povrede i sl.) odgovornost snose klubovi.


Program takmičenja:
  • 08:30 - 10:00 Pregled dokumenata
  • 09:30 - Brifing sudija
  • 10:00 - Početak takmičenja


Više informacija o karate turniru Arena kup možete dobiti putem telefona +381 62 851 00 34 (Ilić Miroslav).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.11.2016. do 12.11.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Karate klub Arena
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.karateklubarena.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...