Karate turnir Noć Šampiona 2016

Karate turnir Noć Šampiona održaće se u subotu, 03. decembra 2016. godine, u Mladenovcu, u organizaciji Karate kluba Mladenovac.


Ovogodišnji karate turnir Noć Šampiona, koji se održava povodom 40 godina KK Mladenovac, održaće se u sportskom centru Mladenovac, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije i WKF-a.

Programom karate turnira Noć Šampiona predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na karate turniru Noć Šampiona imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara po disciplini, 1200 dinara ekipno, odnosno 10 eura za takmičare i ekipe iz inostranstva.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Noć Šampiona obavljaće se do 02. decembra 2016. godine, do 20h, putem i-mejl adrese worldkaratecentre@yahoo.com i/ili faksa na broj 011/8232-903.

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Noć Šampiona predviđene su sledeće nagrade: Diplome, medalje, pehari za najuspešnije klubove u ukupnom plasmanu; Svi takmičari u E klasi dobijaju medalje (2007-mo i mlađi).

Napomena:
* Obavezna dokumenta: takmičarska knjižica overena za 2016/2017. godinu. Važeći lekarski pregled i polisa osiguranja.
* Uplate kotizacije mogu se izvršiti na tekući Račun: 205 – 22925-86 karate klub ,,Mladenovac,, ili na dan takmičenja.
* Pravo nastupa imaće svi takmičari registrovani u KFS za 2016/2017.godinu.
* Strane ekipe moraju biti članovi WKF.
* Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze treneri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom akreditacijom.


Program takmičenja:
  • 08:30 - 09:30 - Pregled dokumenata i uplata kotizacija
  • 10:00 - Svečano otvaranje
  • 10:00 - Početak takmičenja u katama
  • 12:00 - Početak takmičenja u borbama

Više informacija o karate turniru Noć Šampiona možete dobiti putem telefona 063/7775557 (Stojković Slađana).
 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 03.12.2016. do 03.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Karate klub Mladenovac
Mesto:
Mladenovac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...