x

Cerski polumaraton 2016

22. Cerski polumaraton održaće se u nedelju, 06. novemba 2016. godine, u Tekerišu, u organizaciji Trkačko atletskog kluba Cerski junaci, a pod pokroviteljstvom Grada Loznice.


Ovoogdišnji Cerski polumaraton, koji se održava povodom 102 godine od Cerske bitke,  održaće se na stazi u Tekerišu, sa startom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Cerskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 Km); Trka na 10 Km. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj trke budu ispred spomenika Cerskih junaka.


Pravo učešća na Cerskom polumaratonu imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine u iznosu od 500 dinara.  
Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Cersko polumaratonu obavljaće se putem i-mejl adrese gazela.zivanovic@gmail.com * U prijavi navesti: ime i prezime, godina rođenja i mesto boravka.

Za najuspešnije takmičare/ke Cerskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari, medalje i diplome za prva tri mesta u svim kategorijama; Pehari i diplome za najuspešnije ekipe; Učesničke zlatne medalje i diplome za  prvih 100 takmičara u polumaratonu.

Napomena:
* Startnina se plaća isključivo na tekući račun Trkačkog atletskog kluba "Cerski junaci", Beograd 200-2403870101862-48 Banka Poštanska Štedionica
* Učesnici trke na 10 Km ne plaćaju startninu.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.11.2016. do 06.11.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Trkački atletski klub Cerski junaci
Mesto: Tekeriš
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.maraton.cer.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...