Odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja 2016

Odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja održaće se u periodu od 06. do 09. oktobra 2016. godine, u Mataruškoj Banji, u organizaciji Odbojkaškog kluba Panda i Sportskog centra Okanik.


Ovogodišnji odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja održaće se u Mataruškoj Banji, u skladu sa pravilima koja važe za sva takmičenja veterana u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije.

Programom odbojkaškog turnira za veterane - Mataruška Banja predviđena su takmičenja u konkurenciji 35+ i 45+.

Pravo učešća na odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: 35+; 45+; uz plaćanje kotizacije.

Prijavljvianje zainteresovanih učeniska za učešće na odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja obavljaće se putem i-mejl adrese okanik04@gmail.com

Za najuspešnije ekipe odbojkaškog turnira za veterane - Mataruška Banja predviđene su sledeće nagrade: Pehari i diplome za tri prvoplasirane ekipe; Zavalnice za sve učesnike turnira.

Napomena:
* Ekipe moraju nastupiti u jednoobraznoj sportskoj opremi, a brojevi na dresovima moraju biti obeleženi prema odbojkaškim pravilima.
* Minimalan broj članova jeden ekipe je osam (8).
* Turnir se igra na dva dobijena seta do 21 bez razlike.

Više informacija o odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja možete dobiti putem telefona +381 63 82 55 809 (Dragan Kostić), +381 63 48 10 58 (Tončić Oliver).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 06.10.2016. do 09.10.2016.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Odbojkaški klub Panda
Mesto:
Mataruška Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Plivačko takmičenje Memorijal Ante Lambaša 2016
+ Tekvondo takmičenje Vojvodina open 2016
+ Memorijalni rvački turnir Čaba Ferenc 2016
+ Memorijal kajakaša Srbije u spustu 2016
+ Džudo takmičenje Srbija open 2016

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...