x

Odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja 2016

Odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja održaće se u periodu od 06. do 09. oktobra 2016. godine, u Mataruškoj Banji, u organizaciji Odbojkaškog kluba Panda i Sportskog centra Okanik.


Ovogodišnji odbojkaški turnir za veterane - Mataruška Banja održaće se u Mataruškoj Banji, u skladu sa pravilima koja važe za sva takmičenja veterana u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije.

Programom odbojkaškog turnira za veterane - Mataruška Banja predviđena su takmičenja u konkurenciji 35+ i 45+.

Pravo učešća na odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: 35+; 45+; uz plaćanje kotizacije.

Prijavljvianje zainteresovanih učeniska za učešće na odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja obavljaće se putem i-mejl adrese okanik04@gmail.com

Za najuspešnije ekipe odbojkaškog turnira za veterane - Mataruška Banja predviđene su sledeće nagrade: Pehari i diplome za tri prvoplasirane ekipe; Zavalnice za sve učesnike turnira.

Napomena:
* Ekipe moraju nastupiti u jednoobraznoj sportskoj opremi, a brojevi na dresovima moraju biti obeleženi prema odbojkaškim pravilima.
* Minimalan broj članova jeden ekipe je osam (8).
* Turnir se igra na dva dobijena seta do 21 bez razlike.

Više informacija o odbojkaškom turniru za veterane - Mataruška Banja možete dobiti putem telefona +381 63 82 55 809 (Dragan Kostić), +381 63 48 10 58 (Tončić Oliver).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.10.2016. do 09.10.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Odbojkaški klub Panda
Mesto: Mataruška Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...