x

Memorijal kajakaša Srbije u spustu 2016

46. Memorijal kajakaša Srbije u spustu održaće se u Kraljevu, u organizaciji Kajak kluba Ibar, u saradnji sa Kajakaškim savezom Srbije i Gradom Kraljevom.


Ovogodišnji Memorijal kajakaša Srbije u spustu održaće se na reci Ibar kod Mataruške banje - Kraljevo, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Kajakaškog saveza Srbije i ICF.

Programom Memorijala kajakaša Srbije u spustu predviđeno je održavanje sledećih trka: Juniori i seniori spust 8 Km; pioniri i kadeti spust 600 m; u sledećim klasama: K1- Ž, K1- M, C1- M, C1-Ž i C2, pojedinačno. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start spusta za seniore i juniore bude u Mataruškoj banji, odnosno kod Starog Jasena za pionire i kadete, dok će se cilj nalaziti kod kajak kanu kluba Ibar.

Pravo učešća na Memorijalu kajakaša Srbije u spustu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: pioniri, kadeti, juniori, seniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na  Memorijalu kajakaša Srbije u spustu obavljaće se do 07.10. 2016. godine putem i-mejl adrese ibar@gmail.com; gorankv74@sbb.rs; i/ili telefona na broj 036 312 682; 063 8000 606.


Za najuspešnije takmičare/ke Memorijala kajakaša Srbije u spustu predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.


Napomena:
* Spust će se održati na reci Ibar, I i II stepen DV.

* Start će biti grupni po kategorijama.
* Takmičari startuju na sopstvenu odgovornost, obavezna primena kacige i samospasa.

Program takmičenja:
  • 10:00 - Sastanak vođa ekipa i dodela startnih brojeva.
  • 11:00 - Start spusta (juniori i seniori)
  • 12:00 - Start spusta (pioniri i kadeti)

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 09.10.2016. do 09.10.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Kajak klub Ibar
Mesto: Kraljevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...