x

Kup Srbije u drumskom biciklizmu 2016

Kup Srbije u drumskom biciklizmu održaće se u nedelju, 04. septembra 2016. godine, u Erdeviku, u organizaciji Biciklističkog kluba Jednota Šid i Biciklističkog saveza Srbije.

Ovogodišnji Kup Srbije u drumskom biciklizmu održaće se na kružnoj stazi (dužina kruga 2400 m) kod jezera Bruje u Erdeviku, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) i UCI.

Programom Kupa Srbije u drumskom biciklizmu predviđeno je održavanje sledećih trka: Parasajkling - 3 kruga; Poletarke i mlađe kadetkinje - 5 krugova; Poletarci - 6 krugova; Mlađi kadeti i kadetkinje - 10 krugova; Kadeti i mastersi - 20 krugova.

Pravo učešća na Kupu Srbije u drumskom biciklizmu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: parasajkling, poletarke, poletarci, mlađe kadetkinje, mlađi kadeti, kadetkinje, kadeti, mastersi.

Za najuspešnije takmičare/ke Kupa Srbije u drumskom biciklizmu predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.

Napomena:
* Podela startnih brojeva na mestu starta najkasnije 30 minuta pre starta.
* Organizator snosi troškove organizacije trka, ostale troškove snose sami klubovi učesnici takmičenja.
* Trke se voze po Tehničkom pravilniku UCI, pravilniku BSS i Propozicijama trke.
* Takmičari moraju posedovati licencu za 2016. godinu izdatu od strane BSS.
* Svojim startom svi takmičari usvajaju propozicije trke i voze na vlastitu odgovornost.
* Organizator ne odgovara za štetne posledice pričinjene učesnicima karavana i trećim licima, a svi prekršaji u sklopu trke su u nadležnosti Sudijskog kolegijuma.
* Svi učesnici su dužni da se na stazi ponašaju tako da ne ugrožavaju ni sebe ni druge i bez pogovora poštuju sva upozorenja data od strane funcionera na startu i cilјu ili u toku trke.
* Svi takmičari moraju biti propisno odeveni, nositi zaštitne kacige, koristiti tehnički ispravan bicikl.
* Kazne i žalbe prema kodeksu kazni BSS.
* Organizator zadržava pravo izmena i dopuna Propozicija o čemu je dužan da obavesti vođe ekipa najkasnije 1 sat pre starta trke.

Program takmičenja:
  • 11:00 - Start prve trke
* Ostale kategorije po završetku prethodne


Više informacija o Kupu Srbije u drumskom biciklizmu možete dobiti putem telefona na broj 0648633512 (Slobodan Radovanović) i/ili i-mejla mikicobe@gmail.com

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.09.2016. do 04.09.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Biciklistički klub Jednota; Biciklistički savez Srbije
Mesto: Erdevik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...